Hier kun je alles over onze Projecten lezen!    

Terug naar de startpagina van de 4 Tuoze Matroze!

 
     
 
IJmuider Symfonie (2009-2010)

 
Cees Koldijk en Jina Sumedi hebben de IJmuider Symfonie geschreven.

U kunt de cd bij ons bestellen door 14,50 over te maken op:

Stichting 4Tuoze Matroze
Banknr.: 151152055 te Amsterdam
Onder vermelding van uw NAW-gegevens!

Meer info op de site: www.havensymfonie.nl  
Bezoek de site!

De 4Tuoze Matroze met het Scheurbuik BlaasOrkest (02-05-2009)
 

Dit jaar zijn we veel te zien met  deze prachtige combinatie van blazers uit o.a. the New Cool Collective, het Metropool Orkest en Bernie”s Lounge.
Accordeoniste Jina Sumedi schreef speciaal voor deze combinatie de arrangementen.
Het Matroze repertoire krijgt hierdoor een sterke Balkan Beat. We speelden dit jaar al met veel succes op de culturele nacht van Houten en de  Aprilfeesten op de Amsterdamse Nieuwmarkt.
We spelen dit jaar o.a. op de Parade (13 juni Rotterdam en 14 augustus Amsterdam) en de Uitmarkt 30 augustus.


De IJmuider Symfonie (02-05-2009)
 
Zanger Cees Koldijk en accordeoniste Jina Sumedi schrijven op dit moment de IJmuider Symfonie, een megaspektakel dat op 29 augustus de Wereldpremiere zal beleven tijdens het Havenfestival van IJmuiden.
Het stuk wordt opgevoerd door een voltallig symfonie orkest met 100 IJmuidense zangers en zangeressen van o.a. vrouwenkoor “Sparkle” en mannenkoor “Staende Tuigh”.
Sopraan Mieke van der Hulst heeft toegezegd mee te doen, net als Fabiana Dammers (winnares singer/songwriter 2008) en "rapper" Beer.
Ook zal de symfonie te zien zijn op Sail 2010

4Tuoze Matroze met de  Sailors of Eufrat (02-05-2009)
 
Een swingende samenwerking tussen Nederland, Irak en Marokko!
De grootste havenstad van Irak is Basra. Marokko kent velen havensteden, kortom er zijn voldoende roots en redenen om samenwerkingsprojecten aan te gaan.
In deze combinatie worden de 4Tuoze Matroze muzikaal ondersteund door de Irakeze  muzikanten Jamil Al Asadi (Qanoun), zanger Raad en de Marokkaanse percussionist Midou Akhrif. Door de exotische klanken van de Ganoun en Darbouka krijgt het Matroze repertoire een enorme Midden Oosten boost.
Ook wordt zanger Raad begeleid door de 4Tuoze Matroze. Hij zingt bekende Arabische klassieker met een zeer hoog buikdans gehalte.
Deze bezetting speelde o.a. op het Vliegende Festival (van de Parade) 2008. De clip die gemaakt is heet “Marokkaanse Meisjes" (Klik)
 
 
 

Hykopop Nederland 2000-2009