Voor reacties en andere sterke verhalen! Terug naar start logboek!  

Terug naar de startpagina van de 4 Tuoze Matroze!

 
     
 
De post wordt door uw eigen e-mail programma verwerkt. Eerst wordt de post in uw "Verzenden-mapje" gezet, daarna als u post gaat verzenden, wordt de post ook inderdaad doorgestuurd. Uw berichtje zal pas later in het Logboek verschijnen!

 
Ons Logboek is geen kladblok voor het achterlaten van privézaken!
Gebruik doorvoor de e-mail-post!

 
     
4 Tuoze Matroze

 

25-04-2022

Amanuel Van Dijke
 

Goedemiddag!

Ondertussen ben ik groot fan van jullie geworden! En dan vooral van het nummer wordt er nog gezopen of hoe zit dat?
Ik zou daarom ontzettend graag dit nummer onder de aandacht brengen bij de studentenvereniging Veritas waar ik lid van ben. Zoals dat studentenverenigingen betaamd natuurlijk wel met een kleine studententwist. Daarvoor zou ik alleen graag gebruik maken van de instrumentals van dit nummer zodat hier een iets andere tekst overheen gezongen kan worden.
Geen zorgen het is alleen voor live zingen en er is geen intentie om dit op te nemen. Wie weet wordt het wel een echte Veritas klassieker maar dan zullen we wel eerst van de 4tuoze matroze een live optreden moeten zien!

 

Hopelijk kunt u hier wat mee!

Groet,

 

Amanuel van Dijke
Ho

 

amanuvd@icloud.com


 

wimwestera@me.com (25-12-2019)

Jan Willem Westera

Genoten van het optreden afgelopen zomer, samen met Speelman en Speelman op de markt in Harderwijk . Nog bedankt dat jullie speciaal voor mijn dochter " kale Greet"  hebben gezongen ik zie niets in de agenda staan, komt er binnenkort nog ergens een optreden ? Groet, Wim
 

Met vriendelijke groet,

 
Wim Westera
Jagerserf 47
3851 SM Ermelo

Tel: 06-53 50 30 96
www.wimwestera.nl


 

Walter Blijham (28-06-2019)
Walter Blijham

Wij vonden het te gek optreden en sfeer.
Voor je fotoboek

Walter en Bea


 

e.mekenkamp@planet.nl (08-06-2019)
Egbert Mekenkamp

8 juni 2019. Voor de 2e maal bij Veluvia Harderwijk genoten van deze gave muzikanten (Koningsdag 27 april jl. was 1e keer).

De teksten, de combinatie van instrumenten, het bravour en enthousiasme: het klopt allemaal en ik word er erg vrolijk van. Bedankt!

Hartelijke groet,

Egbert Mekenkamp

 

 n.p.ruijter@gmail.com (06-07-2018)
n.p. ruijter

Bekijk via You Tube: 4 Tuoze Matroze; Wie Aan Amsterdam Komt (2017)!

Nico Ruijter


 

l.van.netten@kpnmail.nl (24-11-2017)
Leen van Netten

Cees,
Hoe laat speel je in ´t Kromhout op 30 november?

"Ome" Leen.


 

dianastrick78@gmail.com (16-08-2014)
Diana en Michiel

Bedankt voor een super gezellig optreden gisteren avond op de Kaaij in Nijmegen!
Ondanks dat ik niet helemaal lekker in orde was, was dit meer dan de moeite waard!
Wellicht tot een volgende keer :)

Groeten Diana en Michiel


 

johnny.ehrhardt@gmail.com (12-11-2012)
Johnny Ehrhardt

Kijk op You Tube bij "Joey danst op de muziek van de 4tuoze matroze".
Een zeer jonge peuter die enthousiast op de Nieuwmarkt danst.


 

phaedrus@dds.nl (20-03-2012)
Peter Tromp

Dit weekend Diepgang aangeschaft. De collectie is weer compleet met dit prachtige album met een zich steeds verder ontwikkelde sound. Hij gaat dit weekend als export mee naar België waar men wat meer gehecht is aan het Nederlandse lied. Kapitein bedankt! Ik hoop jullie snel weer ergens live te mogen horen.


 

lisa.olbrisch@gmx.de (08-03-2012)
Lisa Olbrisch
Chamissoplatz 1
10965 Berlin

Hoop jullie weer eens in Berlijn te kunnen zien!!! Al plannen?


 

tuurs@hotmail.com (06-11-2011)
Fam. Stam

mijn zoon, en wij hebben fantasties genoten van jullie bij de opening van de goeie vissers in lauwersoog. mooi feest, dank fam Stam


 

m.n.vogel@upcmail.nl(25-06-2011)
Mirjam Vogel

Beste Cees,

Hier de vader van Lori Schepman. Bedank voor je prachtige CD!!!
Heel veel succes!

RazendeRonald


 

zwar0775@planet.n (28-04-2011)
Edwin Zwart

29 Januari in het Thalia theater in IJmuiden zullen Diana en ik er uiteraard zijn. We hopen dat jullie compleet komen en dat jullie de stoelen eruithalen of in ieder geval een deel.

Ik las in het programmaboekje van de stadsschouwburg over een nieuw album "Diepgang".
Wanneer komt dat uit of waar kunnen we de nummers downloaden???
 
Groetjes aan allen, Edwin en Diana


 

marjanlbakker@ziggo.nl (17-03-2011)
Marjan Bakker

Wij vinden nogal een verschil tussen de eerste en de cd van Ramkoers.
Is er wat veranderd of is er wat gebeurd met de groep?
Wij zaten ons te verbazen. De eerste CD daar sprong het enthousiasme er van af.
Veel groetjes van ons. Wij genieten erg van jullie.
 
Met vriendelijke groeten, Marjan Bakker.


 

ds.schwarz@gmx.net (14-09-2010)
Daniel Steffen Schwarz 

Hallo 4 Tuoze Matroze.
Ich suche das Lied Naardehaaein von Ihnen. Auf welcher CD ist es zu finden? Wo kann mam es finden?

Mit besten Grüßen aus Deutschland,

Daniel Steffen Schwarz


Am 14. September 2010 beantwortet !

 

3d.dree@gmail.com  (12-09-2010)
Dree

Hee lekkere Matrozen!!

Wat heb ik weer van jullie genoten op het Paradefestival in Amersfoort! Onder het genot van een biertje met de appelrook van Cees rond mn neus. Zondag 12u heb ik niet gehaald,lag nog wat na te dromen in mn mandje. Titus, was leuk je weer te zien,....de enige echte matroos van het hele stel (sorry jongens). Tot snel weer een keer. Ik zoek jullie wel op...!

Liefs van Dree


 

Peter Tromp (23-08-2010)

Zondagmiddag heb ik op Sail de IJmuidersymfonie ervaren. Ervaren, want dat is op zo'n locatie het juiste woord, inclusief decor en overvliegende prinsen in helikopters. Ik was skeptisch en nieuwsgierig, maar jullie hebben me overtuigd. Een prachtstuk, dat ik zeker aan ga schaffen! Die paar MP3'tjes doen geen recht aan de impact van het totale project. Juiste muziek op de juiste plek. Dank, ook aan alle niet matrozen op het podium. Het was fantastisch!

Peter Tromp
Amsterdam


 

Jessica (28-12-2009)

Ja en dan ineens missen we Kees. . . . Waar is toch de tijd van de Winterparade gebleven. . .
Groet Wieke Jessica en Nora


 

Tom Swick (25-03-2009)

Cees,
It was nice seeing you and the band again in Miami last week. My article about Seatrade - with a picture of you - is now up at www.worldhum.com.
Best,
Tom


                      

Ruud Rotteveel

Beste Kees (en de rest) Doordat je de datum hebt verschoven kan ik jullie helaas niet zien in de wezen maar als je nog een nieuwe c.d. hebt wil ik je vragen om er een aan ries of erwin te verkopen dan hou ik mijn verzameling compleet. groetjes en veel plezier in de 2 wezen Ruud Rotteveel (pappa van ries en erwin)

4 Tuoze Matroze

                      

ruud de jong

Donders dat is jammer. wilde julie boeken op 29 juni voor een boottocht over het braasemmermeer en de kagerplassen om de 80ste verjaardag van oma onvergetelijk te maken, speulen jullie uitgerekend die dag 1 zeemijl verderop in cafe de Haven aan de andere kant van de plas. Weet niet of jullie toch niet een paar uurtjes kunnen speulen. Wij kiezen het ruime sop om 1500 uur tot ong.2000 uur. groeten landrot Ruud. ps kunnen julie denk ik wel afzetten bij het cafe.dat mooi binnen komen.

4 Tuoze Matroze

                      

kapitein Koldijk

Vanuit de Heilige stad Djennee te Mali een klein berichtje van de kapitein Beste manschappen, de kapitein vaart hier wel op golven van bonte kleuren, waanzinnige goede muziek en vriendelijkheid die we eigenlijk niet meer kennen . Kortom een trip voor de ziel.Het zal wel weer mooie teksten opleveren. Tot snel de Kapitein

4 Tuoze Matroze

                      

gerben ui suriname

even een vraagje? wanneer komen jullie weer eens naar suriname?

4 Tuoze Matroze

                      

Ramses

meer Ramses sjaffie op de radio zou niet verkeerd zijn .ben pas 32jaar zn naam genoot ,en begin nu pas (of al) zijn muziek te begrijpen.. :) ! toen hij nog een hot item was moest ik er niks van hebben,maar werd er wel mee doodverveeld. en nu krijg ik niet genoeg van zn muziek gevonden...dan maar op de ouderwetse manier.... kopen in winkel,spek ik zn ouwedag ook een beetje... dikke sjitt ouwe :)

4 Tuoze Matroze

                      

Mirjam Laan

Hoi Titus, Ik was namen aan het google-len op internet van mensen die in het verleden indruk op me hebben gemaakt en daar was jij er 1 van. Ik had niet verwacht je naam tegen te komen in een band. Had er nog nooit van gehoord trouwens. Hoe is het met je?? Het lijkt mij wel leuk om eens iets van je te horen. sinds het werenfridus eeuwen geleden... groetjes Mirjam

4 Tuoze Matroze

                      

sanne

Hallo, Dit is misschien een raar berichtje, maar we vonden jullie op het internet en we vonden jullie helemaal geweldig. Nu is onze vraag, dat jullie ook bij ons op de site willen, genaamd www.mucaah.com. Wij proberen zo veel mogelijk te doen voor onze artiesten, zoals airplay op de radio. Nog vragen, mail ons: info@mucaah.com Hopelijk tot dan! Groetjes Sanne en Julia

4 Tuoze Matroze

                      

Grietje Sprot

Hallo 4tuozen. Even een vraagje: Wij, viswijvenkoor Grietje Sprot ( zie website in de maak www.grietjesprot.nl ) en shantykoor Auke Raukesz uit Hindeloopen geven in maart volgend jaar weer een concert in de Grote kerk in Hindeloopen. We zouden graag jullie "Moeder ik ben een zeeman" willen doen. Grietje zelf is wel geintereseerd in het nummer Verse Vis. Hebben jullie er bezwaar tegen dat we dit doen? En zo nee, hebben jullie voor ons tekst en muziek? Horen graag van jullie. Mochten jullie nog eens op z'n Fries willen dan kunnen wij jullie misschien nog eens helpen. Grietje Sprot bestaat al 14 jaar, hobbelt rond in authentieke klederdracht, zingen hééél mooi en hebben nog steeds veel plezier. Hoop van jullie te horen. Groet

4 Tuoze Matroze

                      

Iris

Hoi beste 4 Tuoze, Geweldige leuke muziek maken jullie. Ik zag helaas geen optreden staan tussen 21 en 24 nov 2007. Ik hoop dat jullie ergens deze data een robbertje spelen. Een zeeman-vriend van ons komt dan terug uit Brazil en het zou mooi zijn als we naar een optreden van jullie zouden kunnen. Ik denk dan dat hij uit driedubbelle volle borst mee zal zingen, zoals hij altijd doet. Zelf sluiten we hem dan altijd op in een andere ruimte, vanwegen zijn lange uithalen, maar als jullie spelen hoeft dat niet want jullie zullen hem overstemmen. :-) Groet Iris

4 Tuoze Matroze

                      

titia bal

beste kees Koldijk en de anderen, wat leuk die verhalen, met name de legendarische optredens in 1997 en 1998 (daarna houden de verslagen op???). Hoe is het met je leuke dochters? hartelijke groet, met name ook voor Thea Bodewes, Titia Bal ps ik wil niet op een mailinglist

4 Tuoze Matroze

                      

fans uit monickendam

Donkere tijden braken aan, twijfels, geruchten, ontsteltenis, teleurstelling, radeloosheid, eenzaamheid, melancholie, weemoed, depressie, verwaarlozing, maar vooral veel stilte.. héél veel stilte.. Maar toen was er weer leven! (Voor nu even althans ) Wat dachten jullie van een avond vol Feest, Melancholie & Hollandsche jongens in het mekka van het zeemanslied: Monickendam! Met ondersteuning van onze zeer beminde lijfband: De 4Tuoze Matrozen!! Ik stel voor: trek leeg die Adrie-pot, bestel de bussies en waan jezelf voor een avond schipper in de Wilde woeste golven van de Noorder Wester Wind! Plaats & Tijd van delict: ZATERDAG 03 NOVEMBER - MARKERVEERHUIS - MONICKENDAM (geen reserveringen/kaarten, gratis entree) jeroentje said: hij kreeg een klap van de giek van de giek! KLAP VAN DE GIEK KLAP VAN DE GIEK....... Sjoerd said: YEAHHH. Ik zeg zeemeermin zeemeermin....... ik ben meer man met mijn zeermeermin E.D. said: Waar gaan die HOEREN nou weer heen. Ik wil het weten. HOEREN HOEREN wij gaan jullie heen! Skitterend ik vind het puik plan. Esmond said: Gezonde hollandse jongens die eten verse vis, niet omdat ze vegetarisch zijn, maar omdat t lekker is.... GAAN!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

Ernst

Je zou kunnen klagen bij de organistatie. zie www.pint.nl/pint/bbf.htm voor het email adres.

4 Tuoze Matroze

                      

TC

na... dan hoef ik dus ook niet mee rnaar dat hele festival.. zo bijzonder is t ook weer niet...

4 Tuoze Matroze

                      

Remco

Zonde, de vrijdag was altijd super met de Matroze!

4 Tuoze Matroze

                      

Ernst

Hier de bevestiging van de BBF festival commissie. Na 10 jaar geen virtuoze matroze meer op het BBF. "Ze komen niet. Na meer dan tien jaar waren we van mening om eens een andere band uit te nodigen. En dit is nog niet rond dus kan je er verder ook niet over informeren groet xxxx (naam verwijderd) Bokbierfestivalcie."

4 Tuoze Matroze

                      

ernst

Ik sluit me volledig aan bij Huub blues. Vrijdagavond is en blijft toch wel Matroze avond op het bokbierfeest? Kom niet voor niets juist op Vrijdag vanuit nijmegen

4 Tuoze Matroze

                      

huub blues

Beste Dames en Here van Pint, tot onze graute vebazing en teileuâhstelling zien wè dat de 4Tuauze Matrauze nog nie zèn geboek voâh Uw fantastiese BokBieâh Festival, wè gaan r maah vanùit dat dit op n misvestand berus en wè Uw heâhlijk voch mauge nuttage met daarbè de vetrâhde klanke van onze Astedamse Vriende. Een maui bewès dat De Haag en Astedam wel deigelèk goed met elkaah auvâhweg kunne trâhwes, dus doe Uzellef en ons een graut pleizieâh "de 4tuauze Matrauze met n fèn glas Bieâh", Dank U voâh uw aandach, en ùiteiraahd voâh Uw begripvolle meidewerking.... Met Vriendelijke Haagse Groete, de trâhwe BokBierFestivalgangars ùit t Haagse..... Huup... Vertaling: Beste Dames en Heren van Pint, tot onze grote verbazing en teleurstelling zien wij dat de 4Tuoze Matroze nog niet zijn geboekt voor Uw fantastische BokBier Festival, wij gaan er maar vanuit dat dit op 'n misverstand berust en wij Uw heerlijk vocht mogen nuttigen met daarbij de vertrouwde klanken van onze Amsterdamse Vrienden. Een mooi bewijs dat Den Haag en Amsterdam wel degelijk goed met elkaar overweg kunnen trouwens, dus doe Uzelf en ons een groot plezier: "de 4tuoze Matroze met 'n fijn glas Bier", Dank U voor uw aandacht, en uiteraard voor Uw begripvolle medewerking.... Met Vriendelijke Haagse Groeten, namens de trouwe BokBierFestivalgangers uit 't Haagse..... Huub...

4 Tuoze Matroze

                      

zahava

cees it is zahava aub send de puberruil in de youtube we can not wach it in a normal way i hope i wil see it tomorrow xxxxxx

4 Tuoze Matroze

                      

zahava

hi cees ik ziet by mijn best vrtendin . ik heb verteld over jullie. haar zon will graag met coco e-mailen. ze kan a.u.b. hier terug e-mailen. vraag haar a.u.b. tot straks

4 Tuoze Matroze

                      

vanesse vonken

4tuoze matroze Heb ik eindelijk weer eens internet in het buiterland, en zend een van de leukere programma's weer eens nieuwe afleveringen uit, komt de kapitein van de leukste band uit Amsterdam er in voor Leuke aflevering trouwens, vond beide gezinnen erg gezellig en open overkomen. Volgens mij kunnen ze daar in menig gezin nog wat van leren.

4 Tuoze Matroze

                      

Koos

Sterk optreden tijdens de afsluiting van de Haarlemse vaardagen. Genoten van de nieuwe arrangementen van sommige oude nummers. Maar ook gehoord dat jullie niet zijn uitgenodigd op het Bokbierfestival dit jaar. Een schande, en een grote fout van de organisatie, lijkt me. Ben je het hier mee eens, stuur even een mailtje aan info@pint.nl en/of webmaster@pint.nl.

4 Tuoze Matroze

                      

Astrid Jonker

Geweldig optreden van jullie op het water in Giethoorn, echt genoten! Jullie maken prachtige muziek, die overigens erg goed past hier!!! Mijn complimenten, hoop jullie zeker vaker te zien...en maak wat meer c.d.s, er zijn er veel uitverkocht!!!

4 Tuoze Matroze

                      

Thoni Meijer

Hier in Giethoorn hebben jullie inmiddels naam gemaakt. Hoofdzakelijk zeer lovende en enthousiaste woorden voor jullie optreden. Van jong tot oud (79, eigenaar Paviljoen; stond tot het laatst boven op zijn balcon te luistenre....). Dansende mensen op het terras , circa 1500 mensen hebben genoten van jullie concert. Ik zou zeggen tot een andere keer en hou jullie haaks, Groeten Thoni Meijer De 15e Slag op 't Wiede 2007

4 Tuoze Matroze

                      

Gerrit

Hallo, Zaterdagavond genoten van jullie optreden op het drijvend ponton bij restaurant Smits Paviljoen tijdens "de slag" in Giethoorn ! Kunnen jullie volgend jaar, na de podium act,vanaf 10.00, na het vuurwerk, optreden in Smits Paviljoen? Graag hierover contact

4 Tuoze Matroze

                      

Janneke

Namens een groep Edammers mail ik jullie met de vraag of het klopt dat jullie op vrijdagavond 31 augustus a.s. in de Harmonie in Edam spelen... Op jullie speellijst staat Almere Havenfeesten, maar SiemKees (eigenaar Harmonie) houdt vol dat jullie ook naar de Harmonie komen... We hopen allemaal heel erg dat de 4Tuoze inderdaad naar Edam komen, dus help ons uit de onzekerheid! Wij hopen tot vrijdag! Groeten van een heleboel Edammers,Monnickendammers etc

4 Tuoze Matroze

                      

Frank en Sita

Hallo, Wij willen vragen of jullie optreden op het havenfestival in ijmuiden nog doorgaat. Op de site van het havenfestival hebben we jullie naam niet gezien. Groeten Frank en Sita.

4 Tuoze Matroze

                      

1 matroos

Katwijk aan Zee was een soort gevoel van thuis komen !!! We hebben ouderwets genoten.

4 Tuoze Matroze

                      

C Poticha

Ik ben al bezig met de opmaak van het programma voor de 2007 Amsterdam Open Haven- en Industriedag. In de tekst die aan mij word geleverd staat de naam van uw groep "4 Tuoze Matroze" (Met spatie, zoals in uw banners, en paginakoppen); maar in andere stukken (de tekst op uw website, andere PR stukken en artikellen) staat het "4Tuoze Matroze" (zonder spatie). Wat is eigenlijk de naam van uw groep?!?

4 Tuoze Matroze

                      

sonja

Soms is er voor je gevoel, geen definitie. Is alleen de herinnering. Erg fijn. dank jullie daar voor en de groetjes van sinterklaas en een meisje uit Makkum.

4 Tuoze Matroze

                     

henk's egotrip

Over deze combinatie deden allerlei vage verhalen de ronde in de media. De twee groepen zouden elk een set spelen en de laatste set samen, maar de volgorde, daarover liepen de versies uiteen. Nou, het zat zo: de twee ensembles speelden gewoon drie sets samen. De 4tuoze Matroze, een band met de bezetting zang/gitaar (mooie stem, trouwens), accordeon, bas en drums. De show werd absoluut gestolen door de qanun-virtuoos van Ensemble Qithara. En daarin zitten verder nog twee slagwerkers: eentje op de conga's, die af en toe ook bongo's of twee instrumenten tegelijk bespeelt en eentje op bongo's en darbuka. Het repertoire bestaat uit zeemansliederen, die verrijkt worden met Arabische ritmes, Marokkaanse liederen die een Nederlandse tekst krijgen en een paar stukjes onvervalste Arabische klassieke muziek, met name aan het begin van de tweede en derde set, waarbij Qithara even alleen speelt. De Czardas van Monti kwam ook nog even langs. En dat klinkt verbazend goed! Ik had verwacht, dat drie sets in dezelfde combinatie wel zou gaan vervelen, maar niks hoor, het bleef boeien. Op het podium was niet zoveel bijzonders te zien: een slagwerker pakte eens een ander instrument, af en toe werd mooi tweestemmig gezongen. Maar de muziek was van begin tot eind spannend, boeiend, interessant. De twee groepen klonken alsof ze al jaren samen speelden. De qanun leek het wel tegen een sologitaar te willen opnemen. En de sfeer was uitstekend. In de loop van het concert waagden steeds meer dames zich op de dansvloer en uiteindelijk ook één heer. En bij de sirtaki huppelde de hele groep zowat de halve Ronde Weide over. Prachtig was het! En nog gezellig ook.

4 Tuoze Matroze 4 Tuoze Matroze

                      

Thomas Swick from Miami Beach

I was starting to flag amid so much pitch, but then I heard music. "This is typical Dutch cafe sea shanty jazz," a man with a beard told me when I reached Holland. It was played by four men in black: an accordionist, a saxophonist, a singer-guitarist and a bass player. The name of the band was 4 Tuoze Matroze (The Virtuoso Sailors). A large crowd had gathered, pulling on free Heinekens. The music weaved from jaunty to wistful, with occasional touches of what sounded like klezmer. I had come to hear about cruising and been waylaid (once again) by the world's infinite richness. I felt better than I had in weeks. Thomas Swick can be reached at tswick@sun-sentinel.com.

4 Tuoze Matroze 4 Tuoze Matroze

                      

Hannah Nijland

Ik heb weer genoten van jullie optreden afgelopen donderdag op Terschelling!! Voorgaande jaren waren jullie eveneens geweldig, maar dit jaar vond ik het wel héél speciaal, met name door de prachtige klanken voortkomend uit het bijzondere muziekinstrument 'kanoun'. Mijn welgemeende complimenten voor diegene die dit bespeelde! En... zeker weer tot ziens! Hannah

4 Tuoze Matroze

                      

4 Tuoze Matroze 4 Tuoze Matroze
 

lisa

Beste Cees (en bandleden!), petje af voor jullie CD zeker de uitheems klinkende muziek maakt het helemaal te gek. Dank jullie allemaal voor deze geweldige ervaringen voor onze kinderen! Inge van Opbergen, moeder van Lisa

4 Tuoze Matroze

                                             

Frank M

Daarna was het de beurt aan 4 Tuoze Matroze & Qithara Ensemble. Man, man wat spelen die gasten geweldig. Het betreft hier een combinatie van Nederlandse matrozenliedjes vermengd met Marokkaanse (Arabische) muziek. En die Nederlandse matrozenliedjes lijken het meest op muziek van Pater Moeskroen, dus is niet zo lullig als ik het schrijf. Kortom de muziek ging in hoog tempo en de hele zaal stond op zijn kop. Zelfs de wethouder was aan het meedansen. In elke geval was het genieten vanavond in Houten. En deze laatste band gaan we zeker nog eens opsporen

4 Tuoze Matroze

                      

Ronald

Het optreden van de 4tuoze Matroze in de Zwijger was een feestje op zich en later met het Qithara Ensemble in de Engel was een erg mooie combinatie. Het werd dankzij de inzet van de saxofonist ook technisch een succes, want een technicus bij die geluidsinstallatie ontbrak, hetgeen ook al bij het optreden van Stardance voor de nodige rondzingers in de zaal resulteerde.

4 Tuoze Matroze

                      

frank

Ik wil het toch een keer hebben gezegd, maar mijn vrouw en ik hebben erg genoten van 4 Tuoze Matroze & Qithara Ensemble tijdens de cultuurnacht in Houten. Combinatie van Nederlandse en Marokkaanse muziek en het leek veel op Pater Moeskroen. Ze speelden in De Engel en ik zag zelfs de wethouder dansen. Ik weet zeker dat we deze gasten ergens in het land gaan opzoeken dit jaar.

4 Tuoze Matroze

                                             

Bob

Hope you all had a good flight back home.It certainly was great seeing you guys again,and thanks again for all the "Drop",it should last me till the next time I get to Holland,hopefully in late May. Really enjoyed drummin with the group at the hotel.It was a blast,enjoy the pics. Met vriendelijke groet. Bob

4 Tuoze Matroze

                      

C en D Koldijk

Hallo Cees-Jan en de andere 4tuoze matroze, een goede reis en behouden thuiskomst! Mooie dagen en veel succes in Miami. groeten pa en ma Koldijk.

4 Tuoze Matroze

                      

Susanne & Arend

Ha mannen! Een goede reis toegewenst en natuurlijk veel plezier in Miami!! Groetjes, Susanne & Arend

4 Tuoze Matroze

                      

Bert van wakeren

Dag Cees, Dank voor het bijzondere concert van afgelopen dinsdag! Ik vond het erg geslaagd, de combinatie van muziekstijlen. Met vriendelijke groet, Bert van Wakeren Stichting theater Bouwkunde Deventer

4 Tuoze Matroze

                      

Robin Zijlmans

Beste Kapitein Koldijk, Jullie grandiose Haarlemse optreden in Het Meterhuis heeft ons flinke inspiratie gegeven. Die toegift met De Klap van de Giek deed 't hem. Toen ons gevraagd werd mee te doen met een playbackshow stond voor ons gelijk vast dat we jullie een geweldig eerbetoon wilden geven. Jullie virtuoze muziek is voor ons een soort cult met zeemansbravoer. Aankomende zaterdag worden we losgelaten op het podium, dan we gaan naar de haaien! De playbackshow in Egmond aan den Hoef is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Elk jaar leeft heel het dorp e.o. naar dit spektakel toe. Dit jaar dingen weer 15 teams naar de eeuwige Egmondsche roem toe voor plusminus 500 man. Dus als jullie zaterdag de 10e niet naar het zuiden varen voor de carnaval steek dan alsjeblieft van wal naar het noorden en meer aan in Egmond aan den Hoef, Het Rode Hert, Slotweg 1 www.rodehert.nl. Aanvang: 21h00. Oja, als we winnen mogen we nog een keer!! Dan geven wij een verrassende toegift. Ahoy kapitein! Robin Zijlmans

4 Tuoze Matroze

                      

babber

ron dood?? dat kan toch niet?kan iemand mij hier iets meer over berichten,ik heb ron al zeker 10 jaar gezien of gesproken maar hij heeft een vaste plaats in mijn hart. ik kende hem uit de tijd van "link" (begin jaren 80?)en is een van mijn grote liefdes geweest.

4 Tuoze Matroze

                      

sef raeven

Ron, al zagen we elkaar de laatste jaren niet zo vaak, Manfred haalde tijdens je crematie toch veel gemeenschappelijke herinneringen naar boven. Ik verlies aan jou een goede vriend. Mijn gedachten gaan uit naar Macella en haar dochter, Cock; Renée en Carel en de Kinderen, en de mensen die de laatste 2 jaar zo dicht bij je stonden. We zien elkaar in het bovenaardse.

4 Tuoze Matroze

                                             

Marcel Gubbels

Ik werd vorige week wel even stil toen ik dit bericht bij jullie pappa en mamma las hier op Terschelling,Matroze.In ieder geval blijven de leuke herinneringen aan Ron wel hangen.We hebben tijdens 't naborrelen na weer een optreden veel met 'm gelachen.In zijn we nog in z'n Monumentje geweest.Daar hebben we 'm volgens mij voor 't laats gezien.

4 Tuoze Matroze

                      

Andie Duncan

Hello, My name is Andie Duncan and I am trying to send an email to Dick Koldjik, Cees' father. My musical group The Bee's Knees met Dick and Catrina in Canada last summer and I can't seem to reach his email address at koldijk@tref.nl Please pass this email onto him. Thank you ... Dear Dick, It was so kind of you to contact us after our meeting in Calgary last summer and send us your son Cees' music. I think 4tuoze Matroze are fantastic! Their website is very engaging as well - congratulations to them all. The Bee's Knees have just secured a North American distribution deal for "What's The Buzz?!" and are currently in negotiations for European distribution as well. Who knows, it may be for sale in your city soon! Thank you again for thinking of us and for sending the pictures as well. We had a lovely breakfast with you and Catrina that day which we'll always remember fondly. Take good care and keep in touch! Sincerely yours, Andie Duncan (www.thebeeskneesmusic.com) - check out our new video!! The Bee's Knees Music Inc.

4 Tuoze Matroze

                      

Gerard Bosman

Beste mensen vandaag door allerlei drukte niet opgemerkt, zag ik tot mijn grote schrik dat Ron een prima vituose accordeonist is heen gegaan, ik herinner hem nog goed na dat wij met een smartlappenkoor optraden bij de Stopera, en ik met mijn Digitale Roland accordeon van het Podium afging, vroeg Ron mij of hij even op mijn accordeon mocht spelen, ik had eerst niet in de gaten dat hij bij de vituoze matrozen hoorde, en normaal laat ik echt niet iemand op mijn accordeon spelen , maar Ron had het nog niet gevraagd of hij zat er al op te spelen mijn eerste indruk was gelijk die kun je vertrouwen, ik mocht hem gelijk, en we hebben een tijdje zitten praten en daarna was het grandioze optreden samen met de marokaanse band perfect, Ron ik zal jou nooit vergeten rust zacht, en sterkte voor iedereen, accordeonist Gerard Bosman

4 Tuoze Matroze

                      

rene stevens

gecondoleerd met het overlijden van Ron Ron heeft voor mij persoonlijk zeker bij gedragen aan het matrozen gevoel, als er één kon krijzen als een zeemeeuw zonder ei dan was hij het wel !!

4 Tuoze Matroze

                      

terts brinkhoff

als collega accordeonnist en goede bekende hebben we van alles meegemaakt;ik had het bericht al meegekregen dat het een snelle laatste compositie was geworden. Heel veel sterke voor degene die hij achterlaat. Terts Brinkhoff

4 Tuoze Matroze

                      

renée

net pas het verhaal van cassablanca gelezen... groeten

4 Tuoze Matroze

                      

René

Het ga je goed Ron...

4 Tuoze Matroze

                      

Koos

Het weer en het afscheid van Ron was een mooi ding. Ik zag veel oude bekende en nieuwe vrienden. Ron was een geboren talent. Het was goed om Louis Ter Burg ook te zien spelen. En jongens bedank voor de mooie woorden.

4 Tuoze Matroze

                      

ian & julie

sorry to hear that your accordian player has died,i don't think i met Ron but if your sound was part of Ron and Ron was part of the sound then i bet he will be surely missed.REST IN PEACE RON FROM IAN AND JULIE RHIA AND TILLY

4 Tuoze Matroze

                      

Marten Koldijk

Gewikkeld in een rode rode doek ligt hij opgebaard. In dezelfde kleur als die van zijn tot op de draad toe versleten lievelings jasje, waarin ik hem nog voor me zie. Zijn stem schalt uit de luidsprekers en ik laat me ontroeren. Ik neem afscheid van hem en zoek naar de uitgang van Westgaarde. Op weg naar huis zie ik links van me de Sloterplas, door het noodweer veranderd in een poolvlakte. Ik zie omver gewaaide bomen en voetgangers die zichzelf vastklampen aan een brugleuning teneinde niet weggeblazen te worden door de hevige rukwinden. Als ik daarna veilig thuis ben aangekomen staar ik naar buiten. De orkaan beukt op de gevel van m’n huis en de regen geselt de ramen. En ineens realiseer ik me ; “Verdomme, die goser neemt wel heel passend afscheid”. Ron, ik ben blij dat ik je heb mogen kennen. Goede reis jongen. Marten

4 Tuoze Matroze

                      

Ton van der Lee

Voor Ron, Wie de goden liefhebben roepen zij jong tot zich... Vaarwel van Ton uit Kenya

4 Tuoze Matroze

                      

arianne heij

Beste 4tuoze Matroze, Hierbij willen wij aan jullie en zijn familie en vrienden ons medeleven betuigen. Wij hebben hem helaas niet gekend, maar willen jullie laten weten dat wij het verschrikkelijk voor jullie vinden. Hartelijke groeten, XCENTIVE Arianne Heij

4 Tuoze Matroze

                      

peter miedema

Hoi Cees, Dank voor je mail. Zag hem op de foto op jullie site en weet nu wie het is. Sterkte voor zijn naasten. Groeten vanaf druilerig Terschelling, Peter

4 Tuoze Matroze

                      

Arend & Susanne

Terschelling 17-01-2007 Vanmorgen niets vermoedend opgestaan en de trap afgedaald zet ik zoals gewoonlijk de tv ff aan voor het nieuws om daarna naar het werk te gaan. Via m'n multimediabox kan ik mijn e-mail via mijn tv ontvangen en dus ook lezen. En zie daar: er is ook nog digitale post.Terwijl ik half slaperig m'n broodje naar binnen zit te werken zie ik een bericht van Cees, "Ha leuk" denk ik, bericht van de Matroze. Maar al gauw slaat de stemming om en slaat de schrik me om het hart. Ron overleden....dit is voor ons ook een donderslag bij heldere hemel. Nadat Susanne ook beneden was gekomen en het bericht had gelezen werd het ff stil in de huiskamer terwijl verschillende herinneringen plotseling boven komen drijven. Menigmaal heeft Ron met de Matroze bij ons op Terschelling gelogeerd en dan vooral tijdens het jaarlijkse Oerol-festival. Terwijl de andere jongens in hun vrije tijd naar het strand gingen om te "recreëren" bleef Ron liever "thuis" bij "vader en moeder" lekker met een boek achter in de tuin in de zon (en niet te vergeten een koud biertje). Wij moesten Ron al een tijdje missen sinds hij niet meer in de band zat, maar dit afscheid is wel erg definitief..... De dierbare herinneringen en foto's die we hebben zullen we koesteren. Bedankt ouwe reus voor je aanwezigheid en je inbreng bij de Matroze! Arend & Susanne

4 Tuoze Matroze

                      

josef

Ron was mijn opvolger bij de 4tuozematroze, nadat ik met een rugblessure het muzikantenpad had moeten verlaten. Ik zal zijn gebaar nooit vergeten toen ik alle moed had verzameld en als toeschouwer naar een van hun nieuwjaarsoptredens in Dopey's Elixer ging. Hij gaf me, toen hij merkte dat het optreden mij erg emotioneerde, zijn accordeon en zei, speel maar gewoon in plaats van mij. En ik speelde 2 sets, wat een onverwacht geluk, en hij genoot ervan. Dit gebaar van Ron blijft een van de pareltjes in mijn herinneringen.

4 Tuoze Matroze

                      

cees Koldijk

Beste vrienden, Het leven is keihard...de dood is rust... Maar als iemand zo snel heen gaat is er geen rust...het stormt...het spookt..in je hoofd Ron was ook een storm..die waanzinnig kon razen...maar ook zacht kon briezen... Ron Verhoeff heeft vanaf het begin tot het einde dat hij met de Matroze heeft gespeeld een enorme invloed op de muzikale richting maar ook op de teksten gehad. Meer dan jullie voor mogelijk houden. Hij was een echte woorden freak en ging regelmatig met mij in discussie om de teksten beter te maken. Toch wil ik jullie een paar grappige anekdote's niet onthouden.Ron heeft een paar spontane oneliners verzonnen die ik nooit zal vergeten. Je moet het ongeveer zo zien als zo'n Romeinse centurion uit Asterix en Obelix , die zijn scheur open trekt als hij voor de zoveelste keer op onbegrip of onrecht stuit. Fulimineren noemde hij dat... 1) Ron belde mij een dag voor een optreden op met de mededeling dat hij een dubbele boeking had. Ik zei hem dat ik geen vervanger meer kon regelen. De volgende ochtend zou ik m ophalen bij het entrepotdok, waar hij woonde.Vanaf honderd meter zag ik al aan zijn motoriek dat ie niet in een al te best humeur verkeerde. Ik besloot het tij te keren en wou een geintje met m uithalen. Ik legde de scheetzak van een van mijn dochters onder de voering van de bijrijdersstoel. Met een enorme scheetknal ging hij zitten.Een moment van onbegrip en daarna werd ik zo'n beetje de deur uit geschreeuwd..."Ik vind dit niet Leuk" De hele reis naar Arnhem bromde hij en ik durfde hem niet aan te spreken. Na de eerste zet zei hij dat ie even buiten ging afkoelen. Ik liep met m mee en we bleven een beetje hangen op het terras.Door nooit achterhaalde redenen werd opeens het terras bestormd door de Arnhemse politie. Vuisten en gummiknuppels beukten op de verbaasde terrasbezoekers. Paarden stoven langs ons heen. Boven al dat geweld , tumult en geschreeuw , hoorde ik opeens de zo bekende stem van Ron fulimineren. “Er staat godverdomme een paard op mijn poot” . Vloekend liep hij naar binnen , pakte de microfoon en schreeuwde dat alle politiemannen van Arnhem facisten waren... Hebben jullie ook anekdote’s of wil je gewoon je gevoelens over Ron kwijt, zet je verhalen in ons logboek,. dan zorgen wij dat het terecht komt , bij die gene die daar het meest behoefte aan heeft. Cees Koldijk

4 Tuoze Matroze

                        

Titus

He Ron, shit man, tranen. Veel te snel heengegaan de enige echte Rock & Roll accordeonist van Nederland. We hebben jarenlang veel meegemaakt samen. Ron je was geweldig . Veel sterkte Marcella namens de hele band. Titus

4 Tuoze Matroze

                      

de framboze&dennis

Snik snik snik,Ron is er niet meer! We hebben mooie herinneringen aan Ron samen met jullie,wij wensen jullie ook heel veel sterkte met dit verlies. Liefs en groetjes de framboze&dennisxxx

4 Tuoze Matroze

                      

Koos

Jongens doen jullie een homage aan oud bandlid Ron Verhoeff die afgelopen nacht is overleden.

4 Tuoze Matroze

                      

marcel

Hoi mannen, Een goed 2007!!!!! dat er maar veel muziek gemaakt mag worden dit jaar. Groet Marcel.

4 Tuoze Matroze

                      

frans

hoi kees, pieter tipte me over de clip, erg mooi kees, chapeau. we vinden het hier iedere keer weer geweldig te zien dat het goed met de kapitein en de matrozen gaat. kijk je naar de intocht van de Sint en dan klinkt het: snel, snel, snel kees is op de tv. was een tijdje terug aan het werk bij ,de toch een beetje op leeftijd zijnde meneer en mevrouw kattee. die toverde een cd van jullie te voorschijn, leuk moment. de wereld is klein. groeten van ons aan vrouw en kinderen.

4 Tuoze Matroze

                      

christianne

hi virtuozi, geweldig jullie sinterklaaslied. wat mij betreft volgend jaar weer in middelburg! veel succes Christianne

4 Tuoze Matroze

                      

bob

Hoi Cees, what a suprise yesterday when Barb and I was watching Sinterklaas arrival in middleburg.Lo and behold,who did we see live , playing and singing away on the stage "De vier Matroze" Leuk Zeg,nice to see you guys again. I visited your website and and saw that your coming to miami again next March. We look forward to seeing you guys again. I wish you the best of Holidays and please say Hello to the guys. Groetjes, Bob Vlugt Please visit our website "The Best Dutch Club" in Florida~~www.Dutchclub.com

4 Tuoze Matroze

                      

anneke

Hoy matrozen. Heb vanmiddag gekeken naar de uitzending van Sinterklaas. Jullie deden het erg goed. Top hoor. Groetjes Anneke.

4 Tuoze Matroze

                      

Ans Termeulen

Hoi Cees en band, N.a.v ons sprankelend gesprek vanmiddag in de Waterval ben ik jullie site op gegaan. Wat een leuke site en wat een leuk fimlpje en natuurlijk muziek van Marokkaanse meisjes. Ik ga nu weer verder surven. Ik ben blij met jou als dirigent van het wereldkoor in de Waterval. Ik denk dat het niet voor niets wereldkinderkoor heet. Ik wens jou en jullie een leuke sint toe in Middelburg en in Amsterdam. Tot ziens en lieve groet van Ans

4 Tuoze Matroze

                                             

De Nachtegaal van het Midden Oosten

Van uit een warm midden oosten wenst de enige echte kapitein zijn mannen vandaag (donderdag 19 oktober 2006) veel succes met hun optreden in Tuchinsky. Vooral oud-accordeonist Ron. V. krijgt al het beste voor het invallen van de enige echte kapitein. Ik hoop van harte dat burgemeester Job. C en regisseur Paul .V. vanavond niet te lang zullen wakker liggen n.a.v. de gezongen teksten , waar ik zoals gewoonlijk geen verantwoording voor hoef af te leggen. Tijdens het aanstaande Bokbierfestival zal ik er weer zijn ...en hoe met groet Kapitein Cees. K

4 Tuoze Matroze

                      

Sanne

Klopt het verhaal dat Marcel van der Schot is vervangen door een andere accordeonist? Groetjes! Combi met Al Atlal is erg leuk heren!

4 Tuoze Matroze

                      

Zusjes uit Katwijk

Hoi Titus, Denk je nog aan de cd? Tot zondag is Sassenheim! groetjes

4 Tuoze Matroze

                      

peter

Beste, Heb gisteren errug genoten van jullie concert met Al Atlal op de Nieuwmarkt tijdens de Uitmarkt. Wanneer komt hier een cd van? Groet peter

4 Tuoze Matroze

                      

Maarten

Beste Marcel, ik sprak je even aan na jullie optreden in Wyb tijdens Oerol. Ik vroeg je of ik misschien van een paar nummers de accoordenschema's kon krijgen zodat ik ze kan leren spelen op de accordeon. Je vroeg me hier een berichtje achter te laten zodat je kon reageren. Bij deze dus. Ik laat het aan jou over welke nummers het meest geschikt zijn (lees: het makkelijkst), maar ik hoop dat "deze storm" er bij zit. Alvast hartelijk dank!! Groeten, Maarten

4 Tuoze Matroze

                      

Henk-Ype en Betty

Hallo 4 Tuoze Matrozen. We zijn net uit Ottawa (Canada) vertrokken! Wij mogen nog wel terugkomen op een Tulipfestival! Jullie toch ook? Groeten.

4 Tuoze Matroze

                      

Onno Kuipers

Nu kunnen we ook online communiceren, ik geef alvast wat data waarop ik al wat heb; 2, 5, 26 en 27 augustus,(27e weet ik niet precies waar en hoe laat, ik hoop de uitmarkt mee te kunnen doen...) 2, 9 en 10 september, 15 en 22 october, 24 november, en dat is het voor dit jaar, dus jullie agenda is welkom in de mijne! Heb er zin in, tot gauw, Onno.

4 Tuoze Matroze

                      

Jan Raveling

Lelystad 24 juni 2006. Het waterfestival. Heerlijk wandelen over l

4 Tuoze Matroze

                      

Lilian Radder

Hai, Ik heb vanmiddiag enorm genoten van jullie combi met de morrocians op het Roots festival in het Oosterpark!! Ik heb aan de man van het geluid gevraagd of er een mogelijkheid was om het ergens te kopen maar hij wist het niet..Zou echt leuk zijn die er komt!Kan ik er lekker op dansen in de woonkamer...! Hoor het graag...enne... continue the good work!! X Lilian

4 Tuoze Matroze

                      

jeroen de glas

vanmiddag heb ik jullie weer eens gezien/gehoord op het amsterdam roots. ik vond de combinatie erg leuk met de marokkaanse groep en wil dan ook graag die liedjes op cd bestellen...komt er een zeedee als deze? gr Jeroen

4 Tuoze Matroze

                      

bob

Hoi Cees, Just a few lines to tell you that I caught the group on BVNTV NOS journal yesterday playing at the haring veiling in Scheveninge,it wasn't to long,just a quick glimps,but I did get "Kramp in me kaake,looking at all those Harinkies,say Hello to the guys for me ( hopefully I can make a trip to Holland later in the year. Huppppp Holland tomorrow. groetjes, Bob Vlugt Miami, Fla

4 Tuoze Matroze

                      

Hans Zeilstra

beste Cees Koldijk, al jaren volg ik jullie optredens en beluister jullie Zee-Dees. Jullie nummer "wie aan Amsterdam komt" vind ik zo mooi dat ik het op het repertoire van ons eigen koor wil nemen en dat is zelfs voor jou een grote eer (grapje!). Ik ben accordeonist en bestuurslid van Het Amsterdams Havenkoor. Bij deze vraag ik hier toestemming voor en we zullen niet nalaten jullie naam te noemen bij optredens.Het is mogelijk dat we het nummer op onze volgende cd opnemen; ook hiervoor uiteraard je toestemming met wederom de belofte van naamsvermelding. Wil je me binnenkort antwoord geven? Bedankt alvast, groet Hans Zeilstra

4 Tuoze Matroze

                                             

Wandelende T.A.K

Afgelopen week weer veel vragen over jullie gekregen. Zowel de kinderen als de leerkrachten waren laaiend enthousiast over jullie optreden! Iedereen in Rotterdam is het erover eens dat jullie, naast volwassen optredens, veel meer voor kinderen moeten spelen!

4 Tuoze Matroze

                      

Henk Vosse

Vanavond in het Thalia een goed concert gehoord. Eerst bedankt voor Stella Maris. Ik hield het weer niet droog. Dat nummer heeft voor mij zoveel betekenis. Verder namens mijn metgezellin een compliment voor het nummer over het zinkende schip (helaas weet ik de titel niet meer). "Dat een man zo breekbaar kan zingen over het gegeven dat een vrouw blijft houden van haar man terwijl ze weet dat het hopeloos is" (einde citaat). Verder een goed gekozen repertoire. Mooie nummers afwisselen met lol. We hebben genoten van jullie. Henk Vosse

4 Tuoze Matroze

                                             

Milena

Een wonderschoon tijdsbeeld. 'Blijf met je handen van de Kalenderpanden' - De ontruiming van 30 oktober 2000 op muziek van de 4tuoze Matrozen. http://www.bellissima.net/video.cfm?id=4123&contactid=128&categorie=Politiek

4 Tuoze Matroze

                                 

anneke

Hoy Matroze. Was leuk jullie gisteren weer te zien en te horen in het rozentheater. Vind jullie helemaal top. was toch wel een leuke gebeutenis daar heel apart. Zo zie je dat verschillende culturen best samen kunnen gaan. Groetejs en veel suc6 met alles wat jullie doen. Anneke , p,s,Ik was bij Rachid de marokkaanse Frans bauwer. Kijk ook eens op zijn site www.rachidonline.nl

4 Tuoze Matroze

                                             

Kimmetje

GEFELICITEERD!!! Tham en ik wensen je een gruwelijke verjaardag op de positieve manier en we hopen dat je nog lang mooie liedjes schrijft en voor ons zingt! groetjes Tham en Kim

4 Tuoze Matroze

                      

marc

Nogmaals dank voor een geweldige namiddag vol muziek.(en de cd welke ik vandaag heb beluisterd in de wagen) Een live cd zou zeker niet mis zijn....... Hier alvast nog wat fotos. Nog een heel goeie tijd in MIami en doe de groeten aan allen in de band en Vlaanderen. Hou je op de hoogte ivm met radio 2 Vlaanderen. en wat radio shows daar. so long en veel succes .....De muziek en de teksten zijn enrom goed!!! Marc

4 Tuoze Matroze

                      

loesje marx

Bedankt voor je e/mail. Het was erg gezellig en leuk voor ons om jullie te zien. Weet niet, waar jullie de energie vandaan haalde, nadat je net van een internationale vlucht af kwam. De muziek was geweldig. Niet van "we gaan nog niet naar huis"en "daar bij de molen". Het was erg gewardeerd. Als jullie weer komen, zou ik jullie graag naar de Everglades menemen, voor een airboast ride. Nogmaals, bedankt, en veel succes met jullie cariere.Loesje in Miami.

4 Tuoze Matroze

                      

jay

Thank you guys, for such an awesome show! J-Bookings Churchill's 5501 NE 2nd Ave Miami FL 33137 305-757-1807 ext3 jjj@churchillspub.com www.churchillspub.com Miami's Best Rock Music

4 Tuoze Matroze

                      

joska

dag jongens, vanuit een steenkoud amsterdam kijk ik terug op een supergezellige week, waarin ik het geluk heb gehad een paar superleuke mannen te hebben mogen leren kennen. dank jullie wel!! liefs, joska

4 Tuoze Matroze

                      

Bob Vlugt

You guys were a big hit here in Miami,both at the sea trade and the sunday afternoon concert at Churchills pub,the Dutch and Belgian community here thanks you.Hope to see you guys again here next year. Bob Vlugt Event Coordinater Netherlands Association of South Florida

4 Tuoze Matroze

                      

Zoetwatermatroos

En mannen? Beetje weer daar in Miami? Zal ongetwijfeld beter zijn dan de nachtvorsten die we hier nu weer hebben. Ernest Hemmingway ook nog ontmoet? Heeft nog een bootje liggen aan de Keys, halverwege de A1A naar Key West. Groet van de Zoetwatermatroos.

4 Tuoze Matroze

                      

michelle marx

Hoi, jongens, heb net deze aankondiging gevonden, en de foto's gezien. als oud/Mokkumer kom ik beslist morgen, hier in Miami, 12 Maart. Zal jullie laten wetwen, hoe het hier was. De tent,waar dit gaat gebeuren is een oude Casablanca type tent, zonder de komende en gaande dingen die daar gebeuren, als je begrijpt, wat ik bedoel.Groetjes uit Miami. Michelle (a.k.a Loesje maar dat kunnen ze hier niet zo goed uitspreken)

4 Tuoze Matroze

                      

Kimmetje

Heey mannen, Ondanks de snotterende neuzen en bonkende hoofdjes hebben jullie toch weer lekker gespeeld.Het klonk alsnog erg goed en ben blij dat we er toch van hebben mogen genieten.Jammer dat het zo kort was, maar gezondheid staat op nummer 1!! Rust lekker uit, wordt weer gauw beter!!!! gr en xx Kimmetje

4 Tuoze Matroze

                      

Lente & ma

ahoy matrozuh, waar oh waar kunnen wij een cd-tje kopen met daarop jullie geweldige sinterklaasliedjes. wij hebben deze afgelopen december gehoord op het Leidseplein maar kunnen geen winkel vinden waar zij uberhaupt van jullie hebben gehoord (gemis in de opvoeding!). Hellup ons fijne gezin aan deze prachtige klanken. Alvast de trossen los op dit schip...... groeten van Lente en haar moeder

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

tot de 22e! Liefs, Wiets en Es natuurlijk...

4 Tuoze Matroze

                      

Henk-Ype Koldijk

Namens de beheerder van deze site een geweldig muzikaal 2006!

4 Tuoze Matroze

                      

kimmetje

Allemaal een gelukkig nieuw jaar gewenst!!! We hebben een nieuw jaar voor de boeg, laat we hopen dat die net zo goed of nog veel beter is dan het afgelopen jaar. We zien jullie in Amsterdam om het nieuwe jaar iig goed te laten beginnen! Tot dan groetjes Kimmetje

4 Tuoze Matroze

                      

C en D Koldijk

Hallo Matroze. Een heel goed 2006 gewenst(ook voor jullie gezinnen). Wanneer komen jullie eens naar het "verre oosten" in Nederland? Groeten en veel succes gewenst door fam. Koldijk uit Hardenberg.

4 Tuoze Matroze

                                             

Chris Tol

Ahoy, Luisterend naar de Top-2000 (Take Five, Dave Brubeck Quartet) bekeek ik jullie agenda. Daarin staat nog het inmiddels verzette optreden in Ankeveen. Volgens Godewijn A. wordt het zondag 26 maart 2006. Een prettige jaarwisseling en een gezond 2006, toegewenst Chris Tol Secretaris Ankeveens Havenloos Mannenkoor

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

mannen, hele gezellige dagen toegewenst!En alle goeds voor het nieuwe jaar! liefs, Esther en Wietske

4 Tuoze Matroze

                      

Wessel

Heren, Allereerst een compliment voor uw gehele genre! Als oud-zeevarende klinkt uw muziek als 'muziek in de oren'met vele momenten van herkenning. Recent heb ik het nummer 'dronke loods' (cd lekker lijf) gehoord. Ik ben zelf loods in IJmuiden-Amsterdam en ben zeer onder de indruk van dit nummer! Ik begreep dat de cd waar dit nummer opstaat uitverkocht is. Is er een of andere manier om nog aan deze cd (maar vooral dit ene nummer) te komen? Heren, ga zo door! Wessel

4 Tuoze Matroze

                      

tham

Scheepvaart museum was inderdaad erg leuk! Ik was er met mijn neefje, en die heeft het helemaal niet over sint of pieten meer gehad, misschien ook wel omdat ie daar en beetje bang voor was... Die vond alleen de muziek erg leuk. Hij praat tegenwoordig alleen nog maar over matroze en boten... groetjes!

4 Tuoze Matroze

                      

p.overwijk

jongens, Jullie optreden in het scheepvaartmuseum was geweldig. Af en toe had de stalmeeser (?) zich in moeten houden, want jullie waren waren beter dan de stalmeester. Mijn dochter (6 jaar) kan jullie hit (waarom wordt er niet gestrooitd) (waarom hoor ik dit te weinig op de radio) uit haar hoofd. Ik wil jullie CD verkrijgen en een lijst van optredens. Ook ik vind jullie muziek (geen Doe Maar effect) schitterend). Met vriendelijke groet, Peter Overwijk (47 jaar)

4 Tuoze Matroze

                      

kap Koldijk

Beste lezers, Via dit schrijven in ons logboek wil ik even stil staan bij het overlijden van een goede vriend van mij en van vele anderen.We kwamen elkaar vaak tegen op festivals van het levenslied. Vaak nodigde hij mij uit om onze nieuwste liedjes live in zijn programma te komen spelen..maar een moment kan ik me nog goed herinneren. Dat was in 1984 toen hij mij intervieuwde over een lied wat ik geschreven had en net was uitgekomen op een lp. De titel was "Het Paleis moet Plat" en het riep de bevolking op het paleis op de Dam plat te gooien.We bezatten ons in Cafe Het Paleis en strompelden door de Paleisstraat naar de Dam. Daar stonden we te wankelen voor het Paleis en hij vroeg mij terwijl zijn recorder draaide..”Zo, Cees..dit Paleis moet dus plat? Ik zei “Tsja, waarom niet ? We keken beide naar het immense gebouw..”Wat is het lelijk he? ”Zij ie. “Enorm “zei ik Tís eigenlijk te lelijk om plat te gooien..”Ik heb een idee “zij hij,” We gaan gewoon weer de kroeg in “ “Dat is een goed idee “zei ik. Zijn naam was Luc Taekema en hij leeft voort in mijn hart. Rust zacht jongen….

4 Tuoze Matroze

                                             

nick stark (american soprano sax player in amsterdam)

this was a hard site to find..i miss you guys ..i was the guy you played w/ in the opening of a club in amsterdam..i just wanted to keep in touch and see if you were coming to the states anytime soon..i had no clue you guys were so popular..im in shock you even let me play ..alcahol does weird things...mmm beer...just thought id let you know, i spent six thousand dollars to spend a month and a half in amsterdam. If someone gave me the chance to play with your band one night like we did for the same price, i would take it in an instant..keep the music coming and please e mail me back..miss you guys ..viva le amsterdam....nick

4 Tuoze Matroze

                      

Kathy

Hi Guys I had a great time at your concert in Ottawa during the tulip fest. you might/not remember ( long black Hair from Iran ) Hope we see you again in Ottawa, you guys rock. It was one of the best concert. /Kathy

4 Tuoze Matroze

                      

ernst

OPROEP. We kunnen weer stemmen voor de top2000. Zorg dat de matroze in de lijst komen. Ikzelf heb "Wie aan amsterdam komt" ingevuld.

4 Tuoze Matroze

                      

Joke

Leuk gisteravond in het Kennemer Theater. Vond jullie erg leuk en baalde dan ook dat jullie al zo snel weg moesten. Ga zeker vaker naar jullie kijken als je in de buurt bent.

4 Tuoze Matroze

                      

Bosz de Kler

Ahoy matroze! Ergens tussen 1990 en 1995 heb ik met jullie accordeonist gejamd in een Amsterdams café. Ik speelde toen net accordeon en hij speelde een leuk liedje dat over verse vis. De melodie bleef zo'n beetje in m'n kop en toen ik in 1995 m'n eigen (Haagse) Vive le Rock! oprichte bleef het als Verse Vis op het repertoire. Geen idee of het (nog) lijkt op die van jullie. Inmiddels heb ik er een eigen tekst op geschreven en blijft het een top nummer om te spelen. Toen ik onlangs in Amsterdam optrad herkende iemand het melodietje en zo beland ik dan weer op jullie site. Zo zie je maar dat ook de muziek over de zeven zeeen zwerft. Groeten aan jullie accordeonist Marcel Schut ik ken hem nog uit Den Haag. Bosz de Kler

4 Tuoze Matroze

                      

Victor Elmanov

Hoi Cees Bel me 0614526073. Een beertje drinken kan geen kwaad, toch??? Je domra speler Viktor

4 Tuoze Matroze

                      

Ernst

Matroze, Bedankt voor weer een geweldige muzikale omlijsting v/h bokbierfestival. Of is het een bokbieromlijsting van een geweldig optreden. Kies zelf maar en hopelijk tot de volgende editie op 27 oktober 2006. Groet Ernst

4 Tuoze Matroze

                      

liesbeth

He mannen, Dit keer elkaar niet gesproken maar heb wel weer genoten van jullie muziek op het bokbier festival. Wat een feest. Heerlijk. Thank's. Vast tot volgend jaar, of eerder, dat weet je nooit. Groetjes, Liesbeth

4 Tuoze Matroze

                      

4 Tuoze Matroze

wietske

Esther en ik komen vrijdag ff een biertje bij jullie doen! leuk om jullie weer ns te zien spelen! Hoi, Wiets

4 Tuoze Matroze

                      

FlpZ

Johoo & een koppie thee, Waarom hebben jullie geen mp3`s online? Was wel benieuwd naar jullie liedjes.

4 Tuoze Matroze

                      

peter-paul

Jullie maken echt geweldige muziek, Ik ken het sinds kort via een matroos aan boord bij ons. Maar vind het jammer dat ik het nieteerder kon. Ga zo door en kom een keer in de buurt van Gouda spelen. Groetjes pp

4 Tuoze Matroze

                      

Sien Framboze

Hoi hoi,Cees vergeet je de handtekeningen niet op de zeedee,zie jullie op het Bokbierfestival.Ahoyyyyyyyyyyyyyyxxxxxxxxxxxx

4 Tuoze Matroze

                                             

Raijmond Staneke

Beste lezer, Mijn naam is Raijmond Staneke en ben bezig met het voorbereiden van het bokbier festival, o.a. de powerpoint presentatie. Ik zoek een goed JPG van de band voor opname in een dia in de grote zaal van de Beurs van Berlage. Graag contact en anders via Erna Bakker Vriendelijke groeten, Raijmond Staneke

4 Tuoze Matroze

                      

Wilma en Ron

De Bruine floot dagen was een groot succes. Er waren heel veel mensen positief over jullie optreden. (En dat is wel uniek voor Zaaankanters en Wormernezen.) Het was helemaal te gek dat we mochten "Spinnen" tijdens jullie optreden. Jullie muziek is zeer gewild op onze sportschool. Ik stuur iedereen naar Harri als ze de CD willen hebben. Hebben jullie ook een adres in de Zaanstreek? Wanneer treden jullie weer op in "Schuim" (mijn overburen.)

4 Tuoze Matroze

                      

howard sullivan

saw you guys at 'de bruine vlootag'thanks made my day,thankfully my german is pretty good so i could even understand a little,but the playing,love,and fun needed no inturpritation.one of those lövely warm days,where the music ill rememmber for a while too come. thanks

4 Tuoze Matroze

                      

Tham

Jeetje... jullie spelen op veel te veel besloten feestje!!! wanneer gaan jullie trouwens t-shirts verkopen? Groetjes!

4 Tuoze Matroze

                      

Koos

Staan de Matroze niet op het Bokbierfestival dit jaar??? Toch een van de goede redenen om ieder jaar te gaan. Ik zie het nog niet in de agenda staan.

4 Tuoze Matroze

                      

Martine Klaassen-Bul

Natuurlijk ons 36 jarig huwelijksfeest, dom foutje, maar ja we waren nog al blij dat we de 35 jaar gehaald hebben, bijna een uitzondering tegenwoordig!

4 Tuoze Matroze

                      

Dick en Martine Klaassen-Bul

Ëen woord: FANTASTISCH!!!!! Wat heeft iedereen genoten van jullie optreden op ons 35 jarig huwelijksfeest. Het straalt julie van het gezicht dat jullie er ook echt plezier aan beleven. Al onze gasten hadden alleen maar lovende woorden. Nog ff sparen dan kunnen we misschien ons 35 jarig huwelijksfeest ook met jullie vieren!!!???? Nogmaals hartelijk dank voor jullie aanwezigheid. Als jullie weer in de buurt zijn komen we weer kijken. Nu eerst vakantie!!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

Marcus en Elena

Wat is er beter dan de Matroze uit te nodigen voor een feest aan het strand? Zonder kul kunnen we zeggen dat jullie ons huwelijksfeest echt onvergetelijk gemaakt hebben! Van jong tot oud, allemaal dezelfde enthousiaste reacties... een dag om nooit te vergeten. Tot snel ziens bij een van jullie optredens, waar dan ook in het land of op het water. Jullie hebben er een hoop fans bij gekregen!

4 Tuoze Matroze

                      

wietske en esther

jammer hoor al die besloten optredens en wij dan?

4 Tuoze Matroze

                      

Marieke Droogh

Ik heb jullie zien spelen bij small Sail in Weesp in de kroeg. Wat een gave teksten. Mijn vriendin heeft jullie CD gekocht en is er helemaal gek van. Vandaag hoorde ik jullie liedje Schepen voorbij het IJ op de radio. Veel succes komende tijd.

4 Tuoze Matroze

                      

Thamar

oh oh oh... wat zijn jullie leuk!! En wat was het weer gezellig gisteravond in Weesp!! Tot ziens op Sail!!

4 Tuoze Matroze

                      

remko

hoi daar, leuke site en veel succes op de sail en verdere optredens de grt van remko

4 Tuoze Matroze

                      

Martijn

Ik begrijp nu dat jullie zelfs een hele jonge OPA als trouwe fan hebben. Erg veel sterkte er mee !!!

4 Tuoze Matroze

                      

Martijn

Jullie spelen toch al jaren lang in Marokko ? Of ben ik hier abuis ?

4 Tuoze Matroze

                      

Peter en Barbara

Als trouwe fans hebben we net Ramkoers in huis gehaald, wat een openbaring! We zijn bijna tot tranen toe geroerd. Na het grote feest opeens zoveel blues, gelukkig zijn er nog Surinaamse Meisjes op het eind. Voor mij tot nu toe een hoogtepunt! Maar wat is er gebeurd met die Maleier? Die lijkt opeens in NoordWester Wind verzeild geraakt. Zet hem op in Marokko en tot een volgend optreden ergens in de stad. Peter en Barbara

4 Tuoze Matroze

                      

Josée

Thank you for coming back to the Tulip Festival in Ottawa again this year. It was fun three years ago and it was a blast this year. I hope you can make it back again some day, and if you don't, I'll have an excuse to travel to Holland... no big deal! ;) Oh, and I also want to thank you for letting a French-Canadian feel like part of the Dutch family for a while. À bientôt, j'espère!

4 Tuoze Matroze

                      

René

Leuk dat Monickendam,maar ik heb de volgende dag wel weer over me kloten gekregen waar ik zo laat en zo bezopen vandaan kwam Top om jullie weer ff gezien te hebben !!

4 Tuoze Matroze

                      

Arend & Susanne

Mede dankzij de optredens van de Matroze was ook Oerol 2005 voor ons weer een groot succes! Vooral het optreden in Wyb was 1 van de hoogtepunten!!! Kijk voor de foto's op www.wyb.nl onder Gallery. Matroze Bedankt!! A&S

4 Tuoze Matroze

                      

guus rammelt

aanvulling op vorige bericht: mijn emailadres is guus@rammelt .nl ivm eventuele reactie groet

4 Tuoze Matroze

                      

guus rammelt

jullie optreden in de wyb op terschelling was erg goed. ik heb er van genoten. Jullie geluidsman heeft een paar fotoos geschoten van de mensen waar ik mee was.... ik heb nog even met hem gesproken over de kwaliteit van het geluid. Zijn die fotoos ergens online te zien? Hoor graag van jullie. De gekochte c.d. vind ik by the way erg goed maar live zijn jullie nog beter. groet Guus

4 Tuoze Matroze

                      

Saskia Bimmel

Beste 4tuoze matroze, Ik heb erg genoten van jullie optreden in de circustent op de parade van het 125 jarig bestaan van de Vrije Universiteit, aldaar kocht ik jullie (1e?) exemplaar van Ramkoers! Ik merk nu dat jullie site nog enig onderhoud vergt en nog niet volledig up to date is: WAAR BLIJVEN DE FOTO'S?????? Ik ben erg benieuwd en kijk er naar uit. In de tussentijd luister ik met veel plezier naar de zeewaardige klanken van jullie laaste album! Groeten Saskia

4 Tuoze Matroze

                      

Mike (Binary Rhyme) Heffernan

Hey guys. I'm the photographer you met at the Ottawa Tulip Festival this year. I have misplaced your email, but I have posted some shots of you and the patrons of the tent here: http://www.binaryrhyme.com//gallery.aspx?gallery=Dutch_Tent Let me know when you've picked them up! info@binaryrhyme.com Cheers!

4 Tuoze Matroze

                      

Erik

Hee waren jullie dat met het liedje "Harderwijkse meisjes"??? Klonk heel erg leuk, is ie ook ergens te beluisteren of te koop ofzo?? Was erg gezellig met aaltjesdag, super!

4 Tuoze Matroze

                                             

Vader en moeder Koldijk

Cees en de 4Tuoze Matroze, Proficiat met jullie nieuwe ZEE-Dee! Ook het bijgaande boekje met de teksten is erg mooi. Het was leuk jullie weer te zien optreden op het sponsorenfeest op zondag 29 mei j.l. Matroze, was weer top! Ga zo door! Groetjes Vader en moeder Koldijk.

4 Tuoze Matroze

                      

laura jansen

Hey mannen! Weer veilig teruggekeerd van jullie geweldige optredens in de Dutch cafe tijdens het Tulip Festival te Ottawa? Pauline, Anita en ik hebben nog wel een paar dagen last van heimwee gehad en jullie nieuwe cd is dan intussen ook alweer grijs gedraaid! Ik heb nog een aantal leuk band fotootjes, die stuur ik wel even naar Marcel als ik z'n email adres nog kan vinden...In ieder geval wilde ik nog even zeggen dat ik een geweldige tijd gehad heb en dat kwam voornamlijk door jullie, een band die op het podium hoort en die nog zijn publiek weet te bereiken zodat ieder optreden in een feest beland. Wat mij betreft volgend jaar weer. Succes met alles en misschien zoek ik jullie komende maanden in Nederland nog effe een keertje op! Liefs Laura

4 Tuoze Matroze

                      

Eelco

Ik sluit me bij je aan Victor. We hebben alle 4 (en 'k denk de rest aan boord ook) erg genoten van deze middag. Bedankt.

4 Tuoze Matroze

                      

Trynke

Geweldige optredens tijdens de VU Parade! Complimenten! De CD is niet meer weg te branden uit mijn cd speler. :-) Suc6 voor de toekomst en wellicht tot het volgende optreden. Proost!

4 Tuoze Matroze

                      

Victor

Beste Cees, Titus, Marcel en Theo! Fantastisch bedankt voor het geweldige spektakel vandaag! Op Ramoers! Het gaat m worden, ik voel het! Bedankt voor de leuke middag en ik mag wel zeggen namens ons allen denk ik! Victor p.s. volgende keer vis eten bij ons feessie!

4 Tuoze Matroze

                      

darius

ja heren wat een acties nieuwe zeedee gaat mij weer vrolijk maken. wanneer wordt er eens in brabant gespeeld aan de zeeuwse stromen. tot snel groet darius

4 Tuoze Matroze

                                             

HERMAN & RIJKA VAN DER VELDEN

WIJ WAREN BLIJ VERRAST EN REDELIJK OPGETOGEN NA JULLIE OPTREDEN IN DE BOERDERIJ IN HUIZEN.HEB ALS MUZIEKSAMENSTELLER VAN DE NOS-RADIO TOCH WEL HEEL WAT ACTS GEZIEN, GEHOORD OF EROVER GELEZEN. IK HAD NOG NOOIT VAN JULLIE GEHOORD EN DERHALVE OOK NOOIT 'N CD VAN JULLIE GEZIEN.MET GROETEN EN MUZIKALE HOOGACHTING. HERMAN VAN DER VELDEN

4 Tuoze Matroze

                      

prinses margriet cafe comite

Dankzij de matrozen hebben we weer een ontzettende gezellige sfeer in ons cafe gehad dit jaar. Oude nummers afgewisseld met nummers van de nieuwe zeedee maakten het iedere avond weer top. Er werd flink gedanst, gehost, gesprongen en meegezongen en het Nederlands cafe op het Ottawa Tulip Festival was The Place To Be, dankzij jullie energieke optredens. We werken er naar toe om jullie nog een keertje terug te krijgen. 3x is scheepsrecht toch? Bedankt voor het vele plezier.

4 Tuoze Matroze

                      

Andrew Asproulis

I saw your gig Monday May 18 at the Tulip festival as guests of Michel G., director of the Tulip festival. Three dancers, 2 men and a woman, put on a very funny show as they danced to your music ..very entertaining and FUNNY too!!! Your CD is very good!! Perhaps Google will offer to translate your web site to English if you ask them or pay them a small fee. I would like to learn more about your music, how your band developed, and if you have more CDs for sale. All the best, Andrew andrew@bluefrog.com Webster, New York

4 Tuoze Matroze

                      

Peha te Es

De Nieuwe gitarist is klasse,echt een virtuoze invulling! Hoop julle te zien in juni op Terschelling.

4 Tuoze Matroze

                      

kap Koldijk

Antwoord op de onderste vraag ja, thats the place

4 Tuoze Matroze

                      

Zoetwatermatroos

Hallo mannen, even een vraag: is dat optreden op 30 april op Amstelveld het Amstelveld tussen de Kerkstraat en de Prinsengracht? Tot op Koninginnedag ( misschien )

4 Tuoze Matroze

                      

Sander

Ik heb erg genoten van jullie optreden in Lobbes, gisterenmiddag (zondag 17 april 2005). Met accordeonist Marcel en de nieuwe gitarist klinkt het allemaal nog steeds erg goed - in mijn oren zelfs nog beter, spannender en swingender. De nieuwe nummers rammen erin als een stevige zuidwester, en ik kijk dan ook uit naar een nieuw album. Bedankt!

4 Tuoze Matroze

                      

Martine

Fantastisch vanmiddag op het Smartlappenfestival in Amersfoort. Wij hadden de reis er best voor over. Stralend weer natuurlijk dan kan de dag niet meer stuk met jullie optreden erbij. We kijken uit naar jullie optreden op ons feessie in augustus!

4 Tuoze Matroze

                      

Jilt Sietsma

Namens Groninger Studenten Zeilvereniging Mayday: complimenten voor het optreden 5 april op het Groninger Scheepvaartmuseum-Jubileum!

4 Tuoze Matroze

                      

Ondere de Pannen

Hallo, we hoorden, dat jullie weer naar Terschelling komen met Oerol. Hebben jullie nog ruimte om bij ons te komen optreden? We hebben net als vorig jaar een groot buiten podium voor het middagprogramma en uiteraard hebben we iedere avond live optredens binnen. Graag horen wij snel iets van jullie, want we moeten het programma volgende week rond hebben. Groeten Sjoerd en Saskia.

4 Tuoze Matroze

                                             

Arjan

Vandaag 27-03 de optreden gezien in de taveerne (Lisse). Het was met 1 woord super gezelig. Maar de foto van de boot met de naam DE 4 TUOZE MATROZE, komt ASAP julie kant op.

4 Tuoze Matroze

                      

mike van dreunen

ik heb er weer zin in zondag lekker naar taveerne lekker zoepen tot zondag mvg mike

4 Tuoze Matroze

                                             

Hykopop Nederland

Via deze weg feliciteren we, alle medewerkers van Hykopop Nederland, Kapitein Cees met zijn verjaardag! We zijn overigens zeer benieuwd naar de nieuwe ZeeDee. Het zal wel weer een knaller worden.

4 Tuoze Matroze

                      

De Framboze

Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeees,lang zal je leven,lang zal je leven,lang zal je leven in de gloria, in de gloria,in de gloriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Hiep hiep hoera hieperdepiep hoeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Liefs, groetjes, knuffels en dikke zoenen van de Framboze. Tot gauw!!!!!!!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

Catrina Koldiijk

21 maart 2005, Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Cees. Nog heel veel gezonde jaren met allen die je lief zijn! Groetjes van vader en moeder Koldijk

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

en........ lukt het een beetje in Wisseloord? zijn jullie goed op stem? heel erg veel plezier in maart in Miami, enjoy! kus Wiets

4 Tuoze Matroze

                      

hoijiie loodieooo guilluame

dank je wel me tele is er en dank bje voor de helle avond kees en de de rest van dat piraaate zooietje hoop jullie gauw weer te zien groetjes van onder waater ///////////////// //////////////???????????????????????????????????

4 Tuoze Matroze

                      

cootje en guillome godje

niks reactie, ben benieuwd naar de nieuwe cd..............verheug me erop maaaaaaaaaar ehhhhhhhhhhhhhhh, guillome is met zijn stomme kop zijn mobieltje kwijtgeraakt..........................in geval van nood............112..hahaha 06 42810730 maar alleen in geval van nood want ik ben niet zomaar framboos geworden............... succes mannen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cootje

4 Tuoze Matroze

                      

Kenneth Streefkerk

Was erg gezellig vanavond in zevenhuizen!!!!! hihihihi

4 Tuoze Matroze

                      

Viktor Elmanov

Hoi Kees, Het is al weer lang geleden, Hoe gaat het met jouw kapiteinspet, jongen? Is ie nog strak of is het inmiddels een slappe dekdoek? Ik bel je volgende week, misschien kunnen we een afspraak maken om een fles(je) wodka te drinken ofzo..(zeemanspekel is ook goed) Groeten aan de rest van de bemanning. Viktor Elmanov (russische accordeon) elmanov@xs4all.nl

4 Tuoze Matroze

                                             

Hykopop Nederland

Beste jongens van de 4 Tuoze Matroze, namens Betty en onze Kids wens ik jullie een prima 2005! Henk-Ype

4 Tuoze Matroze

                      

4Tuoze Matroze

Zondag 2 januari 2005. Na de Tsunami heeft ons ook een andere ramp getroffen..
Het overlijden van onze goede vriend en brotherman Glenn Hahn.  Masterdrummer Glenn heeft zowel op onze eerste Zeedee als de derde meegespeeld. Wij wensen zijn familie in Suriname heel veel sterkte en ook zijn vrouw Ietje, die godzijdank, de ramp in Thailand heeft overleefd. Glenn, mi goedoe, je blijft eeuwig in ons hart..rest in peace..

4 Tuoze Matroze

                      

de 4tuoze framboze

Voor alle 4tuoze matroze en alle 4tuoze fans een goed,gezond en een 4tuooooooooos 2005.Liefs van de framboze!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 Tuoze Matroze

                                             

Joepie

Hallo Mannen! Moeten jullie vaker doen, die VJ ( alleraardigste dame met haar Apple Mac en beamer van bijvoorbeeld het Pakhuis Wilhelmina ) inhuren. En dan van te voren of een playlist mee afspreken of haar een aardige cue geven over het volgende nummer wat jullie willen gaan spelen...... Laten we daar dan een DVD van maken: hebben we weer handel! Groeten en tot een volgend keer. ( Dan wel ZeeDees en Tiesjurts meenemen? Ook dat is handel! ) Groet van een Binnenwatermatroosje.....

4 Tuoze Matroze

                      

darius oosterbos

ja ja ja het is te lang geleden dat ik een lijf ervaring heb gehad. maar hier weer een teken van leven lieden, ben zeer benieuwd naar de nieuwe muziekale ervaringen die jullie hebben (leden en lezers). Na weer lange en vermoeeide reizen ben ik weer aangeland op de kust. Tot snel (plaatsing op de lijst voor het schuim bv). Darius

4 Tuoze Matroze

   

wietske

he mannen, ja ja ook ik leef nog..... hoe is het met jullie, lekker bezig? hoop jullie weer eens te zien. Dikke kus, ook van Esther natuurlijk!!!! kuzzzzzz

4 Tuoze Matroze

                      

Rob van der Pijl

Ik heb zojuist de klap met de giek achter elkaar afgeluisterd en ik vindt het prachtig. Evelien (vrouw van ikke) zou zeggen op het randje, maar mijn kinderen zijn het met mij eens. Ik hoor nog van je, groeten, Rob==>.

4 Tuoze Matroze

                      

de Framboze

Ahoy ahoy ahoy wat was het goed zeg bij het bokbierfestival.Wat een verrassing dat onze Ronnie er ook bij was,helemaal goed,ja jullie zijn kanjers, maar met Ron erbij zijn jullie grote kanjers. Liefs groetjes knuffels en kusjes van de Framboze.Zien jullie weer in het nieuwe jaar in het Schuim. Ahoy ahoy ahoy.

4 Tuoze Matroze

                      

Ernst

Helemaal met Jan Willem eens. Perfect optreden.

4 Tuoze Matroze

                      

Jan Willem

Hallo matroze, dank voor de leuke avond in Groesbeek. Intieme sfeer en grootse muziek!! met groet Jan Willem

4 Tuoze Matroze

                      

Ernst Lindhout

Hoi Matroze, Wederom een geweldige show tijdens de (traditionele)vrijdagavond van het bokbierfestival. Ik heb weer genoten, alleen jammer dat het geluid wat minder goed was in vergelijk met vorig jaar. (marcel was amper te horen) Volgende week (6 nov) in Groesbeek kom ik ook. Ernst

4 Tuoze Matroze 4 Tuoze Matroze

                      

Rob van der Pijl

Mooi geheel dit alles!

4 Tuoze Matroze

                      

jascha

Heej Matroze!! Gister helemaal lachen in enkhuizen hoor, 1 groot feest! Helemaal schor en die handtekeningen waren met watervaste stift dus daar ben ik voorlopig nog niet vanaf...:D Als jullie een keer in de buurt zijn kom ik zeker, misschien utrecht in november! Liefs en groetjes, jascha

4 Tuoze Matroze

                                           

Een Framboos

Hahaha,jullie hebben er een t.v.ster bij.Matroos Marcel,kanjer,ik heb je gezien op televisie in je studiootje,wat leuk zeg!!!!!!!!!Kijk bijna nooit naar die programmas over huis en tuin,en toen ik keek zag ik jou in ene zitten,wauw.Ben benieuwd naar het resultaat.Liefs en groetjes van een Framboos!!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

Joepie

Hallo mannen, hallo Kapitein Koldijk, Zondag een beetje op tijd in Haarlem? Groet van een zoetwatermatroos en zijn in de Matroze geinteresseerde collega ( v )

4 Tuoze Matroze

                      

4bozematroze

Ahoy, afgelopen weekend hebben we jullie zien optreden op het Open Haven Podium. We vroegen ons echter af waar die lange blonde gitaarkoning is gebleven die ons bij eerdere optredens zo wist te betoveren met zijn 4tuoze spel??? 4bozematroze

4 Tuoze Matroze

                      

DE FRAMBOZE

Het was weer geweldig op het Java eiland,wij kunnen er weer tegen aan,goede afsluiting voor onze vakanties,thanx for the energy, zien jullie weer op het Bokbierfestival. Groetjes,zoenen ,knuffels en heel veel liefs van de frambozexxxxxxxxxxxxx

4 Tuoze Matroze

                      

corine

geen vondelpark dit jaar?

4 Tuoze Matroze

                      

Zeemanskoor ,,De Raddraaiers,,

Wij hebben jullie onlangs in IJmuiden gezien en we hebben giganties genoten. Misschien ontmoeten we elkaar nog wel eens. HARTELIJKE GROETEN p.r cOR VAN OS

4 Tuoze Matroze

                      

Coert

Hey Kees, Titus, Marcel, Arend & Louis....Hoe is het met jullie jongens. Ik zie niet zoveel openbare optredens meer in de agenda verschijnen? Wat is er aan de hand?

4 Tuoze Matroze

                      

marijke(surinaamse meisjes0

IK HOOP DAT JULLIE IN VINKEVEEN KOMEN, LAAT ME WETEN WELKE JACHTHAVEN. NEEM IK IN IEDER GEVAL EEN VIRTUOZE FRAMBOOS MEE. OK HAVE FUN. pomm@wanadoo.nl

4 Tuoze Matroze

                      

Kenneth Streefkerk

Heerlijke muziek!!! lekker meegallen!!! Ik heb een paar jaartjes gevaren en kan me in sommige nummers hellemaal vinden!! ik heb reeds met de haven in zicht en van rio tot goeree en ga jullie binnenkort weer opzoeken om de andere cd's ook te kopen!!! ga zo door gegroet

4 Tuoze Matroze

                      

Jim Terlingen

Wat leuk dat ik zomaar 'Wie aan Amsterdam komt'kan downloaden. Mooi liedje.

4 Tuoze Matroze

                      

pat.kockelkorn

ja leuk hoor om jullie te zien door mijn kamera via jullie website. ziet er goed . als ik jullie nu vaak fotografeer ben ik ook nog eens op een website., beetje melig wie leest dit eigenlijk allemaal. kees titus .....? groeten pat

4 Tuoze Matroze

                      

mike van dreunen

we hebben er weer zin 5 sep mvg de beroepsbierders uit lisse

4 Tuoze Matroze

                      

Cristel (1 van Pardoes)

Hoi Matroze, Erg leuk jullie weer eens te zien op de Libelle Zomerweek (waar?) Nog naar onze zeedee geluisterd? Behouden vaart!! Cristel (saxx@ilse.nl)

4 Tuoze Matroze

                      

Victor van Orionis

Hey stelletje feestgangers, Ik wilde jullie even bedanken voor het geweldige feest in Echtenerbrug bij het BOKMA-SLAK 2004. Mede door jullie hebben wij dit prachtige skutsjeweekend mooi kunnen afsluiten. Jullie optreden was geweldig. Helaas was ik veel te ver heen om de betalingen te verrichten en jullie uberhaubt te bedanken, maar dat mocht de pret niet drukken. Is de beerendburg bevallen? We gaan kijken of het volgend jaar weer kan! bedankt en succes.

4 Tuoze Matroze

                      

Hans Catshoek

Wil graag jullie boeken voor een optreden 10 juni, graag even bellen met 035-6888457 Hans Catshoek

4 Tuoze Matroze

                      

een Framboosje

Hee mannen, Ik kom toch ook ff over de fanclubdag zeuren, we willen er een knallende dag van maken, met naast jullie nog een te gekke band, met totaal andere muziek, maar net zo,n energieburst als jullie geven. Dit brengt uiteraard best wel veel geregel mee, dus zouden we graag zo snel mogelijk weten of het gaat lukken, ivm vergunningen en zo. De andere band heeft al toegezegd, het wachten is op jullie. Horen we het zo snel mogelijk?

4 Tuoze Matroze

                      

de framboze

jullie zien er erg speedy uit op de foto,leuk .Hebben jullie nog aan de fanclubdag gedacht?
Liefs van de framboze en kusjes ookxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

he matroze, alleen het Wrakkenmuseum met Oerol? nieuw beleid?

4 Tuoze Matroze

                      

Oscar van Dijk

Gisteren jullie optreden gezien in Numansdorp. G E W E L D I G ! Bedankt!

4 Tuoze Matroze

                      

de framboze

Hier een groet,liefs en kusjes van de framboze.We hopen jullie weer heel gauw te zien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

Harald van Antwerpen

Leuke cd's, ik heb de meeste nu al grijs gedraaid. En de meeste die ik ken willen ook gelijk een cd. Dus perfect ga zo door. Biertje of wijntje erbij en het klinkt nog beter :-))

4 Tuoze Matroze

                      

Joepie

Waar blijft de reportage van de Miami tour? Beelden verzopen? Of verdron(k/g)en ? Een zoetwatermatroos......

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

hé mannen,wat mij betreft mag het morgen al Oerol zijn! zie jullie bij het Wrakkkenmuseum!

4 Tuoze Matroze

                      

yo

zijn jullie een keer in Amersfoort, ben ik er niet...grrr ?$%^&*@! komen jullie binnenkort nog 'ns?

4 Tuoze Matroze

        

erna

vaar zo door erna+zoon

4 Tuoze Matroze

                      

de framboze

Het was weer geweldig in de Sonnevanck,jullie zijn echt top, top en nog eens een keer top.Blij dat jullie ook buiten de stad spelen anders blijven we toch allen maar hangen in Fout West, zo komen wij ook nog eens ergens. Liefs,groetjes en knuffeltjes van de Framboze.Tot Ziens.

4 Tuoze Matroze

                      

ej sprong

het is een leuke site ik hoop dat jullie snel een keer in de om streek van dordrecht komen optreden groeten van de schipper

4 Tuoze Matroze

                      

willem versloot

hallo bandleden, van jullie optreden in hotel Sonnevanck (goede sfeer, goed geluid) heb ik een redelijk geslaagde DVD gemaakt.(niet profezzioneel natuurlijk) ik heb een exemplaar voor jullie liggen. waar zal ik hem naartoe sturen? wversloot@planet.nl

4 Tuoze Matroze

                      

stefan van vlerken (de trots van Rotterdam)

Beste Cees, Gaarne optie voor 09-10-2004. Uurtje in Rotterdam (tussen 18.00 en 19.00 uur). Amsterdamse werktijden zeg maar.. Met Rotterdamse groet, Stefan van Vlerken (met opgestroopte mouwen)

4 Tuoze Matroze

                      

ad

voor titus krantje nog gekregen? ad

4 Tuoze Matroze

                      

de Framboze

Kees,van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag,dat je een hele ouwe matroos mag worden,liefs,groetjes en kusjes van de Framboze!!!!!!!!!!!!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

Peter van de Meerakker

VerdBeste kees, titus en de anderen, Prachtig, prachtig, maar om Miami 'waardig' op te nemen op de site zijn toch ook mooie plaatjes wel handig. Mail me even je postadres dan stuur ik je per postkoets een CD met al mijn in Miami genomen (zwembad)fotoos, Hartelijk groeten en tot een volgende keer op de Clipper in Ymuiden bijvoorbeeld, Peter van de Meerakker.<meerakkerjunger@freeler.nl><pvdmeerakker@zeehaven.nl>

4 Tuoze Matroze

                      

catrina koldijk

Cees van harte gefeliciteerd met je verjaardag a.s.zondag 21 maart! Liefs en groetjes voor jullie allen, ook namens pa koldijk, van moeder(oma)koldijk.

4 Tuoze Matroze

                      

de Framboze

WAAR BLIJVEN DE t-SHIRTS??????????????????????????????????????????

4 Tuoze Matroze

                      

pom een framboosje

wij willen dus geen sander,arjen,marcel,frank,andries en nils, maar de gewoon de matroze we verheugen ons al op 3 april wijk aan zee. wordt weer een heelijk ouderwets weekend enjoy life

4 Tuoze Matroze

                      

ruud Rotteveel

Een geweldige side hebben jullie maar de muziek is nog beter. tot ziens in lisse of bij de wezen in sassenheim

4 Tuoze Matroze

                      

darius oosterbos

Ik kan me zeer goed vinden in de tragische momenten die de kapitein beleefd door de alcohol verboden in andere werelden en op de vreemde verre kusten. Maar het is natuurlijk wel zo dat de verdachte specerijen daar een hoop goed maken. Ik hoop dat jullie een goede tijd hebben in den vreemde. Elke dag staat er bij mij aan boord een zeedee van de virtuozen op. Zijn er andere varenden die niet meer zonder die ene grote Kapitein kunnen functioneren? Darius Stm. mts. My Way

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

vooral véél plezier in Miami!

4 Tuoze Matroze

                      

kapitein Koldijk

Kapitein Koldijk bevind zich op dit moment in Havenstad Eilat in Zuid-Israel. Met grote potten Tuborg en Carlsberg bier voor zijn neus staart hij naar de schepen in de golf van Aquaba.Hij kijkt van af dit punt uit naar de bergen van Jordanie,Egypte en Saoudi Arabie. Landen met een strikt alcohol verbod. Hij nipt nog eens hoofddoekje eh..hoofdschuddend aan zijn pul. Het koude vocht smaakt uitstekend bij een temperatuur van 36 graden.Net even op de weerkaart in Nederland gekeken..het is 1 graad boven nul.Hij ziet de koude bleke Hollandse gezichten die zich vloekend over straat naar de bus en tramhaltes begeven. Buiten hoort hij het euforische gejuich van zijn kinderen die met een snorkel het prachtige koraal rif aanschouwen. Februari 2004. Het jaar is goed begonnen.Januari waren we in Mali, straks (14 maart) gaan we met de band naar Havenstad Miami. Behalve het feit dat het daar ook zo'n 30 graden is denkt Kapitein Koldijk nu al aan de koude pullen bier die daar voor hem gereed staan. heerlijk die zon

4 Tuoze Matroze

                      

Kapitein Koldijk

Kapitein Koldijk bevindt zich momenteel in Israël alwaar hij het vredesproces nieuw leven in probeert te blazen. Ook is hij van plan om een stukje omstreden muur mee te nemen voor zijn "Stukjes Muur" verzameling. Inmiddels heeft hij al exemplaren uit China, Berlijn en uit zijn eigen woning.

4 Tuoze Matroze

                      

Hotel Strandcafé Sonnevanck

Wij zijn: http://www.hotel-sonnevanck.nl Bij ons vindt het optreden plaats op zaterdag 4 april 2004 'savonds. Zie jullie dan.

4 Tuoze Matroze

                                             

darius

Hallo kapitein en bemanning Na een lange reis op de Indiase West-kust ben ik weer aan wal gekomen in het koude kikkerland (welke klimaat verranderingen). Zag in de agenda dat er morgen meteen weer aan de bel getrokken kan worden in havenstad Amsterdam. Tot snel heren. Darius

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

eh..... waar blijft jullie gedetailleerde reisverslag? ben nl erg benieuwd!

4 Tuoze Matroze

                      

kapitein koldijk

Het is wel degelijk Youssouf met een F. zijn achternaam is alleen fout geschreven dat moet natuurlijk N'Dour zijn

4 Tuoze Matroze

                      

Linda ter Steege

YoussouF N'doer? (mali-pagina) Ik geloof toch echt dat het Youssou (zonder F)is!

4 Tuoze Matroze

                      

Hans & Martha

Beste Matroze, Iedereen was dol enthousiast over jullie optreden in de "Eenhoorn" van 31/1/2004. Geweldig!!! Met name het slotnummer/toegift "wie er aan Amsterdam komt" werd er met zeer veel overgave "uitgeperst". Dit heeft bij velen een blijvende en warme indruk achtergelaten. Bedankt mannen, en tot ziens. Hans & Martha

4 Tuoze Matroze

                      

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

Hoop dat jullie spontane reis naar Mali een succes is geweest! Vast veel nieuwe indrukken opgedaan... Tot snel, liefs Wiets

4 Tuoze Matroze

                      

Rene

jongens, na een tijdje Radiostilte ben ik opgetogen over jullie kleine optreden in de Krant waar ik me als een sardientje in blik vermaakt heb, keep on Rocking in a free Weesp, TOP !!!!!!! Rene

4 Tuoze Matroze

                      

Hykopop Nederland

Beste mensen, Helaas maken steeds meer dek-schrobbers misbruik van de door jullie ingevoerde e-mail adressen! De 4 Tuoze Matroze hebben daarom ism. de beheerder van deze site besloten de e-mail invulregel te verwijderen.

4 Tuoze Matroze

                      

Victor Schaapherder

Beste Cees en co. Afgelopen jaar hebben jullie voor ons gespeeld tijdens ons BOKMA-SLAK weekend in Friesland. Ongeveer 120 personen hebben daar staan swingen op jullie huisoptreden. Kan ik via deze weg een optie nemen op 31 mei 2004 voor eenzelfde festijn, maar dan alleen met wat meer mensen? Graag hoor ik van je. vriendelijke groet, Victor Schaapherder ASZV Orionis v_schaapherder@hotmail.com

4 Tuoze Matroze

                      

Er & Fab

Hallo zeebonken,Er wil weten hoe het met jullie nieuwe cd zit,is hij/zij al uit?? Zo ja; jullie nemen er toch wel een paar mee voor alle wezen?? We zien jullie zondag de eerste wel,lieve groet Er & Fab.

4 Tuoze Matroze

                      

marina

ik ben, meegenomen door een 'fan', bij jullie optreden in Diemen geweest. Eerst keurig de weken ervoor 'ingezongen' met behulp van een cd. Ik heb een leuke avond gehad, maar moet eerlijk zeggen dat ik me toch een hele avond heb afgevraagd wat een groep als jullie nou toch willen met abonnementhouders in theaters. Da's toch niet leuk?! ik hoop jullie werkelijk nog eens in een setting te zien waar jullie qua omgeving (en publiek) naar mijn bescheiden mening méér tot jullie recht kunnen komen: een onvervalste kroeg! Laat je alsjeblieft niet verleiden tot de hang naar het grote geld en de vergankelijke roem. blijf gewoon leuk!

4 Tuoze Matroze

                      

KAPITEIN KOLDIJK

BESTE fans, kapitein van den bragt en kapitein koldijk staan op dit moment aan een halve liter bier op het vliegveld van marseille. in afwachting van het vliegtuig wat hun naar mopti zal brengen. daar zullen zij direkt na aankomst overgaan op het lokale malineze bier We hebben het dan wel over hele liter flesen met groet

4 Tuoze Matroze

                      

Geurt Roos

Ja, nou ja, Ik hoop dat jullie in 2004 doorgaan met het maken van bagger. En als de trend zich voortzet en er per jaar 1 bandlid uit sodemietert dan zijn we ongeveer zo rond 2008 van bagger verlost. Het beste mannuh

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

Lieve matroze,een behouden vaart voor 2004 toegewenst! fijne dagen, Wiets

4 Tuoze Matroze

                      

Hans & Puck

Ha die zeemannen, nog even na het spetterende optreden in de wereldstad Lissese Taveerne, een kattebelletje van ons......... FIJNE DAGEN EEN EEN GEWELDIG NIEUW 2004TUOOS JAAR HOOR!!!! Heb je onze foto's nog ontvangen, kapitein C.????? Groet van Hans & Puck

4 Tuoze Matroze

                      

Cocochunk

hey guys, Cocochunk from Siobhan here again. We met you at the Tulip Festival in Ottawa, Canada, in 2002. Just wanted to let you know that we'll be touring Europe in March, 2004. Gigs are listed at www.siobhan.ca. Would love it if you came out to a show! Cheers!

4 Tuoze Matroze

                      

Henk-Ype Koldijk

Hykopop Nederland wenst de 4 Tuoze Matroze een prettige Kerst en een zeer muzikaal 2004!

4 Tuoze Matroze

                      

Inge

hoi mannen, mijn vriend Edwin vind jullie echt helemaal top! Hij is Zeeman en nu heb ik net zijn kers gemaakt, wand ik heb 4 cd van jullie besteld! jullie ook hele FEESTELIJKE KERSTDAGEN en een SPETTEREND 2004!!! groetjes -xxx- inge

4 Tuoze Matroze

                      

De mannen zoeken het weer eens over de Grote Plas! En wel in Sunshine State Florida!!! 'Miami here they come!' Ze zijn gewaarschuwd...... Prima weertje daar: verkleur niet! Jeb.

4 Tuoze Matroze

                      

Sebastiaan

Ik zet in ieder geval 3 januari (Purmerend) in mijn agenda... En ik neem mijn fotocamera dan ook mee. Goed begin van het nieuwe jaar. Sebas.

4 Tuoze Matroze

                      

Sebastiaan Hol

Hallo heren van de goede zang en goede leven... Ik luister nu naar jullie eerste CD en denk bij mezelf (jullie agenda bekijkend), wordt het niet eens tijd dat jullie weer 's langs komen in de pittoreske stad Hoorn? Jullie optreden destijds tijdens de Karavaan (van 2000 meen ik, of was 't nog eerder?) was toch een groot succes... Ik zal eens overleggen met eigenaar Koos Zomerdijk van DaDa of Niels van 't Kroegie. Zondagavond a.s. speelt de Volendammer Vischhandel (liederen uit alle hoeken van Nederland en de Wereld in Punkuitvoering) in 't Kroegie, dus ik ben dan toch in de binnenstad van Hoorn. "Haaié, Haaié, Haaié, Haaié". "Kabeljouw, Kabeljouw, Kabelkouw" Groet van Sebas...

4 Tuoze Matroze 4 Tuoze Matroze

                      

Mirjam

Wil zondag 23 nov graag naar jullie optreden in Plantius komen kijken in Amsterdam. Maar heb alleen geen flauw idee waar het is... Adres, tel.nr.? Is het misschien een goed idee om van de lokaties waar jullie spelen in de agenda o.i.d. wat meer gegevens op te nemen van waar het te vinden is?Adressen dus. Hopelijk tot morgen! Mirjam (Hotel Sonnevanck, Wijk aan Zee)

4 Tuoze Matroze

                                  

sietse

Wat een slappe site zeg, er staan maar weinig sterke verhalen op !!! Fryslan boppe !!!

4 Tuoze Matroze

                      

Wietske

was vrijdag weer gezellig mannen! liefs, Wiets

4 Tuoze Matroze

                      

Ronald Wolfers

Beste Matrozen, Is het bokbierlied op zeedee verkrijgbaar? Zo ja, waar, hoe en hoeveel bedragen de kosten. Verder ben ik nog nieuwsgierig naar de juiste titels van de iliegaal koopie van oerol 2003. gegroet, Ronald

4 Tuoze Matroze

                      

Cor Uijtenhaak

Beste Bemanning, Veel succes vanavond in de Beurs ! Zal er zijn. Leg vast een exemplaartje van Klap vd Giek en Lekker Lijf klaar asjeblieft. Groetjes, Cor

4 Tuoze Matroze

                      

grietje

Ah, wat leuk dat jullie speciaal een nieuw nummer voor het bokbierfestival hebben geschreven zeg, toch nog enige inspiratie of hebben jullie het uitbesteed ? Maargoed, ik sla een rondje over dit jaar lui. Veel liefs Grietje.........

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

hé mannen, long time no see, maar dat gaan we binnekort maar weer eens goed maken! er staat nog niets over in jullie agenda, maar hoe zit het met jullie en het smartlappen festival in Utrecht? ik verwacht jullie daar eigenlijk wel hoor! met mij alles prima, hoop met jullie ook! kan helaas vrijdag a.s. niet naar de Beurs komen (zit dan op Terschelling.....). Maak er een mooi feest van en ik hoop jullie in Utrecht te zien! veel liefs, Wiets

4 Tuoze Matroze

                      

Leen van Netten

ASKO,mijn werkgever bestaat 50 jaar. 27 scholen voor " Op zoek naar de schat " ? Bel met ome Leen uit de Jordaan.

4 Tuoze Matroze

                             

Karen

In de agenda zie ik staan dat jullie 19 oktober a.s. in Vlissingen optreden in Cinecity. Kunnen jullie me wat meer info geven over dit optreden? Thanx

4 Tuoze Matroze

                      

erik pruisken

Hallo, Waar treden de 4 Tuoze Matroze op in Kijkduin op zaterdagavond 27 september 2003? Ik hoor van jullie. Erik Pruisken uit Den Haag

4 Tuoze Matroze

                                   

4 Tuoze Matroze

Darius

Beste matrozen Al een tijdje nix gezien. Goeie stunt. kom snel weer een keer aan de wal om een klap van de giek te krijgen. Ons nieuwe tank schip is in China klaar gekomen en komt nu over zee op een ponton naar Rotterdam. Tot snel Darius

4 Tuoze Matroze

                      

Karen

Kunnen jullie mij vertellen op welke cd het lied van de Dronke Loods staat. Alvast thanx! groeten, Karen

4 Tuoze Matroze

                      

Martijn

Nou dat was me weer een festival zeg, te Loon op Zand. Ditmaal een onversterkt optreden, ook erg leuk. De barbeque was erg lekker, maar ja, wel Dommelsch bier. Bepaalde fans, ik ga ze ditmaal niet bij naam en toenaam noemen, waren weer afwezig, ik moet toegeven dat de reiskosten de pan uit rijzen en ga deze ook declareren bij de Matroze...... De groete

4 Tuoze Matroze

                      

4tuoze Framboze

Hoogbegeerde Matroze, Ondanks alle vervelende reacties,blijven we jullie trouw. We flipten allemaal wel de pan uit toen we erachter kwamen,dat het optreden in het Scheepvaartmuseum besloten was,heel erg jammer,maar we zijn geduldig,dus kijken weer verlangend uit naar het volgende optreden. Tot ziens en horens, de allerliefste groetjes,kusjes en knuffeltjes van de Framboze.

4 Tuoze Matroze

                      

greetje

groetjes van greetje, bij ome henk op bezoek. Doei!

4 Tuoze Matroze

                                         

Willie Batenburg

Het begint zo langzamerhand een beetje eentonig te worden mannuh ! Zelfs met begeleiding van een gerenommerd philharmonisch orkest en een slechte VJ weten jullie nog geen volle zalen te trekken. Het lijkt er dan ook sterk op dat die zogenaamde publiciteitstunt van jullie averechts gewerkt heeft. Maar ja, wat wil je in zo'n ballentent als panama, bier 2 euro 30, bacardi cola 6 euro 20, en toch maar dronken worden. Marten heeft zelfs zijn Gibson Les Paul moeten verkopen om deze avonden aan consumpties te kunnen komen, maar ja, zo'n fendertje stratocaster is een ware achteruitgang en scheurt natuurlijk voor geen meter !!!! Niet voor niets wordt dit stukje inferieur hout regelmatig in "vuur en vlam" gezet, om het maar eens met jullie woorden te zeggen !!! Wat een bagger !!!!!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

Willy Batenburg

Kees,ik las iets in de Echo dat jullie een gastoptreden zouden verzorgen in Artis samen met Ramses Sjaffie klopt dit? en zoja welke datum gebeurt dat dan !

4 Tuoze Matroze

                      

Sandra van Kan

Heeft die gitarist maar 1 broek of zo? Ik zie hem altijd in die cowboybroek. Beetje vreemd voor een matroos, een leren broek en cowboylaarzen.

4 Tuoze Matroze

                      

Daphne Kamp

Is er nog een mogelijkheid om jullie live cd te bemachtigen? (komt er nog een "tweede druk"?! Kheb trouwens erg genoten van jullie optreden met Max Tak. groeten Daphne

4 Tuoze Matroze

                      

Edgar van Schylger Stout

Ja maarrrrrrr!!!! Dat was weer een puike publiciteitsstunt mannen, chapeau! SBS 6 heeft er weer eens wat leuks van gemaakt en jullie ook! Wanneer komt die intergrale uitzending van zo'n lijfconcert nou op TV? Ik neem er nog een op de muziek en op de zee! Groetsels van de bewonderaars van Terschelling! Edgar van Schylger Stout www.schylgerstout.nl

4 Tuoze Matroze

                      

Coert & Maurien

Ja, ja, Kapitein Kol(der)dijk en kornuiten hebben eindelijk de media aandacht die ze verdienen. Wellicht het TURNING POINT. Wij hopen met jullie mee!!!!!!!!!!!!! Gepensioneerde Matroos Coert

4 Tuoze Matroze

                      

Rene

Die ouwe dronkelap van een Richards zou niet misstaan in die band van jullie immers de Stones timmeren ook niet zo hard aan de Kade met nieuwe nummers. Mogelijk tot in het Weekend !!!

4 Tuoze Matroze

                      

Dag kapitein, Goeie grap daar op de amstel! Jammer dat ik er niet bij was, maar op AT5 was het ook leuk te zien. Succes dit weekend in Panama, Groeten, Matroos Klaas (Ward de Jager 1e stuurman aan boord bij kapitein richard redegeld)

4 Tuoze Matroze

                      

Marry Straathof

Wat een stunt vanmiddag voor het Amstel hotel!! Ik heb genoten, want ik kwam voor jullie en niet voor die mannen die in het Amstel Hotel verblijven. Veel succes in Panama

4 Tuoze Matroze

                      

Marie-Jose

Geweldig optreden met Keith Richards! Alleen jammer dat het zo kort was, maar gelukkig heb ik heel veel foto's kunnen maken! Zou leuk zijn als jullie nu ook met hun mee in de Arena zouden spelen. (Krijgen ze misschien ook eens goede recensies!) Groetjes van Marie-Jose

4 Tuoze Matroze

                      

Berry

Hoorde net op TV dat jullie vandaag gaan optreden met Keith Richards!!! Ongelovelijk! Hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen??? Echt waanzinnig! Neem maar wat extra drank mee aan boord, dan speelt hij vast wel wat langer! Succes! Groeten, Berry

4 Tuoze Matroze

                      

Martijn

Ha die Cees, ik wist niet dat jullie tegenwoordig ook linkse rakkers als fan hadden. Ken jij die Willie Batenburg toevallig ook ? Hij had bovendien wel gelijk, het was ook bagger !!!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

Edgar van Schylger Stout

Sneek was top jongens! Was alleen een b-tje vochtig voor het podium!Jetze vond het ook mooi! Groeten Edgar, Anya en kleine Jetze

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

sprak net mijn nigt, ze lust ook wel een koud biertje op het bootje!!!!!!!!!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

eigenlijk is dit weer om met een lekker koud biertje op een bootje te zitten..... leuke matrozen erbij en het feest is compleet! maar ja, duty calls........ liefs, Wiets

4 Tuoze Matroze

                      

Lilian

Hoi, ik zag jullie op Uitbuiten. Was gelijk verkocht. Hoe laat spelen jullie morgenavond in Voorschoten, en op welke locatie?

4 Tuoze Matroze

                      

mamma

Zo jongens, dus jullie komen in september zomaar 2 weekenden thuis! Wat een verassing, paps is ook errug blij. Niet teveel vuile was meebrengen he!

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

mannen, dankjulliewel voor weer een fijne avond in het Vondelpark! liefs, Wiets

4 Tuoze Matroze

                      

willie batenburg

Na een tijdje afstand van jullie genomen te hebben, heb ik maar weer eens een poging gedaan om die heuse bagger van jullie aan te horen. Het was weer een grote farce in het vondelpark. Zeker nu jullie die schreeuwlelijk met dat ochtendhumeur aan de kant hebben gezet en vervolgens in "zee" zijn gegaan met die redhead uit Amersfoort. Het gaat bergafwaarts mannnen........ Kraken is beter, dus kom maar eens naar VRANKRIJK. Groeten van wijlen Willie

4 Tuoze Matroze

                      

Saskia en Lisanne Koldijk

Veel lol in het Vondelpark a.s. weekend. Wij gaan vrijdag naar Paderborn. Misschien dat het toch nog lukt om zaterdag in het Vondelpark naar jullie optreden te komen kijken. Groetjes!

4 Tuoze Matroze

                      

arja vink

beste matroze, Ik zag jullie voor het eerst op Oerol dit jaar, in de tuin van het wrakkenmuseum. Ik heb jullie zeedee gekocht en sindsdien is het alleen maar vrolijker geworden. Ik heb jullie zeedee aan veel vrienden laten horen en die zijn ook enthousiast geworden. Er stond al een feest op stapel voor september, maar we zochten nog een goede band. Hopelijk kunnen jullie nog op de laatste zaterdag van september. Het feest worden gehouden in een strandtent dus dat moet jullie aanspreken. Ik heb al jullie boekingskantoor gebeld. Hopelijk tot ziens Arja Vink

4 Tuoze Matroze

                      

Victor Schaapherder

Matroze!!! Hulde aan jullie en jullie optreden in HEEG in de STAYOKAY met het ORIONIS-SLAK 8 juni 03. Gedurende het weekend en ver daarvoor heb ik jullie al staan promoten en ik wist gewoon dat het leuk zou worden. Tijdens het feestje heb ik geen moment echt rust gehad. Alle nummers dreunen nog door in mijn hoofddddddd. Ik zeg volgend jaar het SLAK ter afsluiting?? Ik geloof dat je het er al ingezet had Kees? Graag wil ik weten wat jullie ervan vonden!? groet

4 Tuoze Matroze

                      

Mark Verweijden

Ik heb me door jullie "afdeling sales" laten verleiden tot de aankoop van twee CD's. Haha, ik had het hele optreden niet eens gezien!!! Ik kwam de jeugdherberg pas binnen bij het laatste nummer. Maar, dat vonden de meiden blijkbaar geen argument... Haha, heel goed! Ik moet zeggen dat ik het erg leuke muziek vind en ben dan ook nu maar eens even op internet gaan kijken welke band erbij hoort. Ik kom zeker naar een van jullie optredens. Groeten, Mark

4 Tuoze Matroze

                      

Frank van der Veen

Ik heb genoten van jullie optreden donderdag in StayOkay op Terschelling. Top! Maar ik moet bekennen dat ik niet weet of ik nou vaker naar jullie heb gekeken of naar de twee mooie dames die jullie CD's verkochten... Wauw, mijn complimenten!! (Horen ze bij de band of waren het eilanders?)

4 Tuoze Matroze

                                                        

wietske

maandag biertje doen bij het Wrakkenmuseum? Zie jullie dan!

4 Tuoze Matroze

                                     

Maarten Hoekstra

S.L.A.K. (skûtsje Lange Afstands Kampioenschappen) Heeg, 8 juni. Wat een fantastisch optreden!!! Ik zit ondertussen alweer in pak op m'n werk maar in m'n hoofd gaat het nog steeds van: "Wordt er nog gezopen of hoe zit dat....". Met dit liedje heb ik trouwens m'n bemanning aangespoord tijdens het jagen van ons skûtsje, alleen dan in de variatie: "Wordt er nog gelopen of hoe zit dat, trek eens even lekker aan die lijn". En het heeft geholpen, want we zijn die dag tweede geworden! Bedankt en tot het volgende optreden!!

4 Tuoze Matroze

                      

Barbara en Peter

He Matroze! Even wat fanmail: Gisteren, 9 juni, op de fiets naar IJ-burg, voor een beetje support. Prachtig weer, uiteraard weer te gekke muziek maar helaas, het publiek was 'lam, lam, lam....lam als een mal-IJ-er!' Wij hebben in ieder geval wel enorm genoten!! Groeten en we kijken alweer uit naar het optreden in t Vondelpark. Barbara en Peter

4 Tuoze Matroze

                                                                    

rene van der veen

Geweldig leuke site. Wanneer treden jullie openbaar in A'dam op?

4 Tuoze Matroze

                                             

Madeleine Groenland

Ahoi! Surfend (zwemmend, zeilend) op het Wereld Wijde Kindernet zocht ik nieuws over mijn favoriete Matrozen. Maar Google geeft mij alleen oud nieuws. Dat er overal en nergens werd opgetreden in 2002, maar niet waar en hoe laat ook alweer aanstaande zondag 18 mei! Tot ik via een link (http://www.hardzeer.com/pagina_s/links.html) toch nog jullie pagina ontdekte. Daar is vast iets aan te doen bij Google! Tot die tijd, ik hoor jullie zondag! Madeleine

4 Tuoze Matroze

                      

Adrie Jansen

Heb de zeedee van jullie gekocht op de dag v/h levenslied in Nijmegen. Ik vind hen heel erg goed. Succes met alles Groet Adrie Jansen

4 Tuoze Matroze

                                             

Mirjam

Hoi Louis, Ron en Arend, Moest ik even hard lachen toen ik zag dat jullie volgend jaar naar Melbourne komen voor het Nederlands Festival. Ik hoop dat jullie de oudevandagen uit hun stoelen kunnen krijgen. Ik kom. Groetjes uit Melbourne

4 Tuoze Matroze

  

vinit visser

Beste matrozen, Op koninginnedag heb ik genoten van jullie optreden in watergraafsmeer en daarom ook 2 cd's gekocht. Eén ervan: "deklap van de giek"ertoont helaas wat manementen, blijft regelmatig hangen. Is het mogelijk daarvoor een nieuw exemplaar te krijgen? Met vriendelijke groeten, Vinit Visser Transvaalkade 65 1092 JR Amsterdam 020-6930270

4 Tuoze Matroze

                                             

Leen van Netten

Kees, Konninginnennnndag was weer bijzonder. Wil je iets met het mannenkoor,laten we dan op korte termijn eens wat afspreken. Leen

4 Tuoze Matroze

                                             

sien framboze

Het was weer een spetterend optreden van jullie en wij willen meer, dus willen we weten waar jullie op koninginnedag de stad onveilig maken en hoe laat,groetjes en liefs van de framboze.

4 Tuoze Matroze

                                             

Joost Schrickx

Ik heb Cees gisteren op het Waterlooplein beloofd mijn email adres door te geven ivm het filmpje dat ik over een buurtfestival optreden gemaakt heb en beelden van een helaas overleden Marokkaans meisje bevat. Bij deze. Ik hoop dat het zo goed komt.

4 Tuoze Matroze

                      

de anitaas

hallo, we hebben jullie ontmoet bij een feestje in het openluchtmuseum. willen jullie eens samen zingen? lijkt ons leuk! groeten, annemiek (een anitaa)

4 Tuoze Matroze

                                             

René

He stelletje uitgerangeerde dekzwabbers wanneer gaaan jullie nu weer spelen, als ik het zo hoor zij jullie allemaal aan lager wal geraakt.

4 Tuoze Matroze

                                             

pieter

Och, je komt uiteindelijk in de VS terecht (politiek klopt hier natuurlijk geen reet maar als je van leven zonder buren houdt zit je hier wel goed) en heb je een zoon. En dan op een dag vraagt die gup dus in het Nederlands (12 istie)of er nog gezopen wordt en hoe of dat zit? Groot leed, de haven zo ver... dus ja, hij kent het ook. Maken jullie gauw weer eens iets nieuws? Ik was oprecht ontdaan dat ik jullie deal op Januari in Schuim niet mee kon maken. nOu ja, volgend jaar rond de kerst dan maar

4 Tuoze Matroze

                      

4tuoze framboze

Wanneer maken jullie de stad weer onveilig,we missen jullie vreselijk. Liefs en groetjes van de framboze!!!!!!!!!!!!

4 Tuoze Matroze

                                             

Henk-Ype Koldijk

Kapitein Cees, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag (21-03). Dat je nog vele jaren met de 4 Tuoze Matroze de wilde Nederlandse wateren mag bevaren.
Een groet van een landrot!

4 Tuoze Matroze

                      

Jetty de Heer

IK verheug mij erg om jullie weer op het oerol te zien, samen met mijn kleindochter van inmiddels 8, een van jullie fans!!!

4 Tuoze Matroze

                      

wietske

Hé mannen, tijdje geen radio contact gehad, maar hoop dat alles goed gaat! als ik nu zo naar buiten kijk, verheug ik mij op een zeer zonnig Oerol met jullie uiteraard!!!!!

4 Tuoze Matroze

                      

hanneke en nienke

Eindelijk komen jullie bij ons in de buurt!!!!! En nog wel op de dag van het levenslied in Nijmegen. Ons favoriete festival!!!!!!!!!!!!!! Jullie hebben ons weekend helemaal goedgemaakt dus waag het niet om af te zeggen!!! Jullie fanclub wacht op jullie! Groetjes Hanneke en Nienke

4 Tuoze Matroze

                      

liesbeth beerdsen

Hallo, Ik ben programmamaker bij de Lokale Omroep Ede.Mijn programma EIGENWIJS is een programma waarin ik alleen Nederlands-talig "materiaal"draai. Is het mogelijk,dat ik van jullie een CD kan ontvangen met daaraan vastgekoppeld een afspraak voor een telefonisch interview? Ik hoop op een positief antwoord Vriendelijke groeten LIESBETH BEERDSEN Weidmanlaan 29 6713HZ Ede 0318 668533

4 Tuoze Matroze

                      

gerben

Vorig jaar hebben jullie opgetreden (ik meen in mei) in Amsterdam (volgens mij in een tent op de Nieuwmarkt). gebeurt dat dit jaar ook weer en zo ja, wanneer?? Graag reactie Gerben

4 Tuoze Matroze

                      

Raymond van den Hoek

Ik wilde even kijken of jullie weer op Oerol komen. En jawel ,hasst uiteraard dat jullie er zijn. Gaaf! Ben er zeker bij in de jeugdherberg. Tot dan Groet, Raymond

4 Tuoze Matroze

                      

Martijn

Wat een nep matrozen zeg ! Hoe halen jullie het in je hoofd om het logboek te vernietigen. Weet je wel niet wat voor belangrijke informatie hiermee verloren is gegaan. Ik krijg steeds meer het idee dat ik te maken heb met een stelletje nep matrozen. Want laten we wel zijn, een echte kapitein bewaart alle informatie van het logboek. Ik verlaat het zinkende schip voortijdig en twijfel zelfs om die bagger nog eens aan te horen........

4 Tuoze Matroze

                      

Puck

Hallo Kapitein, wij zijn grote fans van jullie. Wij komen altijd in Taveerne en De Gewoonste in Lisse. Proberen altijd veel mensen mee te nemen. Wij hebben jullie ook op bevrijdingspop in Haarlem gezien. Hoe was het in de 2-Wezen, op ouderjaarsavond? Jammer dat we er niet bij konden zijn!!!!! Ik heb nu op deze fantastische site gezien dat jullie 20 april in Taveerne zijn,.................nou dat wordt FEEST!!!!! Wordt er (dan) nog gezopen of hoe zitdat ????? Je zal wel denken dat ik een klap van de giek heb gekregen......nou dat is WAAR wanneer ik jullie zie!! Tot in de Tav te Lisse Groetjes Puck

4 Tuoze Matroze

                      

R.stevens

Manne, ook dit jaar weer blijven beuken met die rotzooi van jullie en die kinderen van jullie wat vaker laten meespelen, het wordt er zeker niet slechter van. Rene

4 Tuoze Matroze

                      

Judy van Es

Goede site! Ik was benieuwd of jullie nog voorstellingen voor kinderen doen ik zag ze niet in de agenda staan!

4 Tuoze Matroze

                      

darius

Ja ja, als je s'avonds moe van het sjouwen met cannetjes diesel, benzine in je roefje je zit aan de verdachte kruiden, dan verlang je naar een lekker plaatje en glaasje. Altijd weer gaat de telefoon als je net zit. Dan gaat het laden en lossen weer beginnen !! De echte tankerhengst gaat altijd maar door..............en door. Gesteund door zijn trouwe Tjechische matroze die dronken voor de mast zitten. Tot de volgende keer, Darius

4 Tuoze Matroze

                      

Karin Kiewiet

Wanneer komen jullie weer eens in de buurt van Nijmegen? We willen weer een keertje lekker meebleren met jullie zeemansliederen! Helaas niet meer in de Brandaris, want die is inmiddels verkocht. Groetjes, Karin

4 Tuoze Matroze

                      

Coert

Toffe nieuwe site kapitein......Het allerbeste voor 2003 voor alle matrozen gewenst van MAURIEN & COERT

4 Tuoze Matroze

                                             

Saskia

De beste wensen voor 2003!

4 Tuoze Matroze

                                             

Christoph Discher

Viele Grüße aus Grundsteinheim.

4 Tuoze Matroze

                                                                    

Henk-Ype Koldijk

De oudere e-mail berichten worden binnenkort weer geplaatst!

4 Tuoze Matroze

  

rob

OK mannen, dat was wel effe leuk bij die spijkerman. Belooft veel goeds! Hou koers.

4 Tuoze Matroze

      

Hykopop Nederland

We varen rustig verder!